Audio Physic AVANTI

alk. 8090,00

AVANTI on hiljattain läpikotaisin kehitetty uusi kaiutin. Kehitystiimimme tavoitteena oli tuottaa moderni kaiutin, joka on yhtä upea ulkonäöltään, kuin äänenlaadultaan.

  
AVANTI

Uusi AVANTI ei ole vain klassisen mallin uudelleenjulkaisu. Uusin AVANTI on hiljattain läpikotaisin kehitetty uusi kaiutin. Kehitystiimimme tavoitteena oli tuottaa moderni kaiutin, joka on yhtä upea ulkonäöltään, suunnittelultaan kuin äänenlaadultaan.

AVANTI -on vaikuttava elegantin ulkonäön ansiosta – olipa kyseessä arvokas viilu tai ylellinen korkeakiiltoinen lasipinta. Vielä tärkeämpää on, että sen ohuessa kehyksessä yhdistyvät lukuisat huippuluokan Audio Physic -tekniikat. Tämä on ensimmäinen kerta, kun seuraavan sukupolven Hyper Holographic Cone Technology (HHC-III) -tekniikkaa on käytetty keskialueen elementeissä ja diskanttikaiuttimissa. Yksityiskohtien huolellisen optimoinnin ansiosta harmonisen särön tasot vähenivät jälleen huomattavasti. Kaksiosaisen koteloakenteensa ansiosta kotelon runko on vain epäsuorasti kytketty etulevyyn. Suunnitteluun panostettiin valtavasti, mutta – kuten huippu- ja referenssimalleista näkyy – se palkitaan vaikuttavan tarkalla, erittäin yksityiskohtaisella ja neutraalilla äänellä.

Kuten huippusarjassa, myös AVANTI hyötyy kaapin erikoissuunnitelluista jäykisteistä. Avohuokoisesta keraamisesta vaahdosta tehdyt vahvistukset vähentävät kotelon osittaista tärinää mitättömälle tasolle.

Suunnittelussa kiinnitettiin erityistä huomiota bassoon. Tässä toimivat vahvimmat voimat. Tehokas bassokaiutin, 8,5-tuumainen pitkäiskuinen runko, ei ole tavalliseen tapaan sijoitettu kaiuttimen sivulle tai eteen, vaan toimii sen sijaan sisällä omassa kotelossaan. Tämäkin on lisäksi jäykistetty keraamisella vaahdolla. Hienostunut suunnittelu tarjoaa monia etuja. Ensinnäkin AVANTI:n taajuusalue ulottuu uskomattoman matalille tasoille, mutta pysyy uskomattoman kontrolloituna. Lisäksi kaiutin on sijoittelun suhteen vähemmän hienovarainen kuin perinteiset mallit. Jopa lähellä seinää sijoitettuina nämä kaiuttimet tarjoavat vaikuttavan herkkyyden ja selkeyden koko taajuusalueella.

AVANTI on saatavana arvokkailla viilupinnoilla, mutta myös versioina, joissa on korkeakiiltoinen lasipinta. Lasipinnoitteilla kaiuttimet hyötyvät entistä enemmän älykkäästä kolmikerroksisesta sandwich-rakenteesta. Kotelo on jäykempi, mikä johtaa vähäisempään osittaiseen tärinään. Yleisesti lasiin liittyviä haitallisia vaikutuksia ääneen ei esiinny ollenkaan.

Kuten kaikissa Audio Physic -kaiuttimissa, AVANTI -sarjassa on liitäntäpaneeli, joka on varustettu korkealaatuisilla WBT nextgen™-liittimillä. Myös täällä kaikki mikrovärähtelyt, jotka voivat vaikuttaa ääneen, vaimennetaan tehokkaasti.

Tekniset tiedot:

Herkkyys: 88 dB
Nimellisimpedanssi: 4 Ω
Suositeltu teho: 30 – 180 W
Taajuusvaste: 31 Hz – 40 kHz
Mitat (L/K/S): 170 x 1087 x 290 mm
Paino: 27.5 kg (puupintaiset 22 kg)

Värivaihtoehdot:

 • Lasi valkoinen
 • Lasi musta
 • Lasi punainen
 • Lasi antrasiitti
 • Lasi hopeanharmaa
 • Lasi helmenvalkoinen
 • Pähkinä
 • Eebenpuu
 • Eebenpuu pianolakka
 • Ruusupuu pianolakka
Pintakäsittely

Lasi valkoinen, Lasi musta, Lasi punainen, Lasi antrasiitti, Lasi hopeanharmaa, Lasi helmenvalkoinen, Pähkinä, Eebenpuu, Eebenpuu pianolakka, Ruusupuu pianolakka

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa , ,
Päivitetään…
 • Ostoskori on tyhjä.