Audio Physic CLASSIC 15

3690,00

Classic 15 on kaiutin, joka loistaa luokassaan Teknisten innovaatioiden, älykkäiden yksityiskohtaratkaisujen ja tyylikkään muotoilun ansiosta

  
CLASSIC 15

On kaiutin, joka loistaa luokassaan Teknisten innovaatioiden, älykkäiden yksityiskohtaratkaisujen ja tyylikkään muotoilun ansiosta ja saavuttaa samalla vaikuttavan äänellisen kypsyyden. Tulokset ovat erittäin vakuuttavia

Kaksi ja puolitiejärjestelmä toimii refleksiperiaatteella. Refleksiportti sijaitsee kotelon pohjalevyssä kiinteän sokkelin yläpuolella ja säteilee alaspäin mahdollistaen matalien äänien saumattoman kuulumisen huoneessa. Kokoonpano on siis mutkaton. Klassisissa refleksiputkissa usein esiintyvä huohotus on Classic 15:lle täysin tuntematon, sillä todellinen refleksiaukko muodostuu erittäin jäykästä, hienohuokoisesta keraamisesta levystä.

Classic 15:n teknologinen kypsyys ilmenee sen elementtiteknologian kautta. Ensimmäistä kertaa maailmassa ainutlaatuinen Audio Physic -kaksoiskorimuotoilu on käytössä myös Classic-sarjassa. Tämä uraauurtava muotoilu vähentää merkittävästi mikrovärähtelyn mekaanista siirtymistä kaiutinelementin ja kotelon välillä.

Bassokaiutin ja keskibassokaiutin on molemmat varustettu lasikuidusta valmistetuilla kartioilla. Kartio, magneettimoottori ja äänikela on kuitenkin optimoitu vastaavalle taajuusspektrilleen selkeän toistotarkkuuden saavuttamiseksi. Keskialue-elementissä on kiinteä vaiheliitin oskilloivan järjestelmän tuuletuksen parantamiseksi. Erittäin tärkeä keskialue hyötyy selvästi näistä ponnisteluista, koska tällä tietyllä taajuusalueella ihmiskorva on erityisen herkkä ja havaitsee välittömästi äänensävyn muutokset. Classic 15 pystyy toistamaan kaikki sävyt, myös ihmisäänet, yhtä luonnollisesti ja ytimekkäästi kuin aiemmin tiedettiin vain kalliimpien kaiuttimien pystyvän.

Classic 15:n diskanttikaiuttimen oskillointijärjestelmä on myös taidokkaasti tuuletettu, joten saksalaisen erikoisyrityksen valmistamalla pehmeällä diskantin kuvulla on aina ihanteelliset toimintaolosuhteet raskaassakin kuormituksessa. Tehokkaan magneetin ja alhaisen oman resonanssin ansiosta diskanttikaiutin saavuttaa esimerkillisen signaalin eheyden kauas kuuloalueen yli. Pieni torven muotoinen ääniohjain ympäröi varsinaista kupolia ja varmistaa saumattoman siirtymän keskitaajuuksien ja korkeiden taajuuksien välillä. Joten jopa niin sanotun makean paikan ulkopuolella pääset nauttimaan rennosta musiikkielämyksestä.
Aidoissa puuversioissa, pähkinä tai kirsikka, luonnolliset aidot puupinnat kohtaavat jalomustan lasin kaiuttimen kapeassa etulevyssä ja välittävät siten hillittyä eleganssia.

Tekniset tiedot:

Herkkyys: 89 dB
Nimellisimpedanssi: 4 Ω
Suositeltu teho: 20 – 120 W
Taajuusvaste: 38 Hz – 30 kHz
Mitat (L/K/S): 170 x 990 x 240 mm
Paino: 22 kg

Värivaihtoehdot:

  • Lasi valkoinen
  • Lasi musta
  • Lasi punainen
  • Lasi antrasiitti
  • Lasi hopeanharmaa
  • Lasi helmenvalkoinen
  • Kirsikka
  • Pähkinä
Pintakäsittely

Lasi valkoinen, Lasi musta, Lasi punainen, Lasi antrasiitti, Lasi hopeanharmaa, Lasi helmenvalkoinen, Pähkinä, Kirsikka

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.