Accuphase DP-450

Korkeatasoinen soitin vain cd-levyjen lukemiseen. Soitinta varten kehitetty tarkka lukumekanismi sekä äänetön pehmeästi toimiva levynlatausmekanismi.

Accuphase

Accuphase luo jännittäviä, maailman ehdotonta kärkeä olevia ja huipputeknologialla varustettuja laitteita mutta ei ehdolla millä hyvänsä. Siksi, vaikka Accuphase mielletään vahvasti teknologiasuuntautuneeksi yhtiöksi, erityisen siitä tekee sen uniikki yritysfilosofia ja ihanteet.

Accupase ei tähtää, eikä ole koskaan tähdännyt, yrityksen nopeaan laajentumiseen (oma pääoma ja yrityksen vakavaraisuus ovat tärkeämpiä), ei alennu kilpailemaan pelkällä hinnalla (pienet malli- ja valmistusmäärät mutta huippulaatua), ei tee äkkikäännöksiä laitesuunnittelussa (jokainen malli on tuotannossa vähintään neljä vuotta ja keskimäärin huomattavasti pitempään), valmistaa vain luotettavia kestäviä, korjattavissa olevia ja turvallisia laitteita, sellaisia jotka tuottavat silmälle iloa myös laitteiden sisälle katsottaessa! Se on myös sitoutunut eettisesti kestäviin markkinointikäytäntöihin.

Accuphase DP-450 CD-soitin

DP-450 on hienostunut, suorituskykyinen cd-soitin, jonka tekniikkaa Accuphase on parantanut liittyen erityisesti pyöritinosaan. Vastikään kehitetty kolmikerroksinen levynlatausmekanismi, vain kahdesta osasta koottu alarunko, 8-napainen neodyymimagneetti ja korkealaatuiset viskoelastiset vaimentimet vähentävät laser-lukupäähän kohdistuvia tärinöitä yhteensä 50%. Tehokas dac ja
parannettu suodinpiiri parantavat sähköistä suorituskykyä.

Da-muuntimena on ESS Technologyn 32 bittinen DAC ES9026PRO, jonka kahdeksasta kanavasta DP-450 käyttää neljää rinnakkaista per kanava Accuphasen omalla MDS+-konversiolla. Signaali/kohinasuhde on nyt 20% parempi kuin DP-430:ssä. Usb-tulo on 384kHz/32bit (pcm) tai 11.2896MHz (dsd) yhteensopiva. Pyöritinosaa ja dacia voidaan käyttää itsenäisesti. Lisäksi antotasolle on 0 – -60dB:n säätö 1-dB askelin. Monipuolisesti ohjelmoitava DP-450 toistaa puhtaasti cd-levyjen koko äänellisen potentiaalin.

Lataa esite (eng)
Lataa hinnasto

Tekniset tiedot

Digitaaliset tulot: usb 2.0, optinen, koaksiaali
Digitaaliset lähdöt: optinen, koaksiaali
Da-muunnin: 4MDS+
Analogiset lähdöt: linja, balansoitu (vaiheenkäännöllä)
Taajuusvaste: 0,7 – 50 000 Hz
THD + N: 0,0008 % (20 – 20 000 Hz)
S/N-suhde: 119 dB (2.8μV)
Dynamiikan laajuus: 116 dB
Kanavaerotus: 113 dB (20 – 20 000 Hz)
Antojännite ja impedanssi: 2.5 V 50 ohm (balansoitu xlr), 2.5V 50 ohm (linja rca)

Mitat: L 465 mm x K 151 mm x S 393 mm
Paino: 13,7 kg

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.