Q Acoustics Q3010i

299,00

Ultrakompakti hyllykaiutin, joka asettaa uuden standardin hintaluokkansa äänentoistolle. Hinta/pari

  

Q3010i

QAcoustics on budjettiluokan referenssi. Mallisto tarjoaa musikaalisen äänentoiston, mutta ei kallista hintalappua. Priorisointi suunnittelutyössä on tehty kerrankin oikein, mikä on tässä hintaluokassa todella harvinaista. Siinä QAcousticsin asiallinen resepti kaikessa yksinkertaisuudessaan.

Uudessa 3000i-sarjassa käytetään täysin uudenlaisia kaiutinelementtejä, jakosuodinta ja vahvempaa pieniresonassista koteloa.

Erittäin kompakti hyllykaiutin, joka on äänenlaadultaan ja viimeistelyltään hintaluokkansa ehdotonta kärkeä. Uusi, parannettu 3000i-mallisarja sisältää ominaisuuksia Concept 500 Highend kaiuttimesta. Kotelon rakenteen P2P-teknologia on käytössä nyt myös i-sarjan kaiuttimissa.
Tällä patentoidulla tekniikalla kotelon sisäinen rakenne saadaan vahvistettua ja vaimennettua entistäkin tehokkaammin ja äänestä saadaan tarkempi. Verrattuna vanhaan 3000-sarjaan, uuden i-sarjan 3010i ja 3020i kaiuttimien noin 25% syvemmillä ja korkeammilla kotelolila on saatu aikaan laajempi ja voimakkaampi äänikuva. Uudessa 3000i -sarjassa käytetään uudenlaisia kaiutinelementtejä, jakosuodinta sekä tukevampaa pienempiresonassista koteloa. QA3010i tarjoaa luonnollisen ja tarkan äänen. Bassontoisto ulottuu entistäkin alemmaksi uudistetun bassoelementin ansiosta. Uskomattoman luonnollinen ja laaja-alainen äänikuva pienestä kaiuttimesta.

Kaiutinpaketissa on mukana:

2 x magneettinen etumaski
2 x refleksiaukon vaahtotulppia
1 x puuvillaiset käsineet
1 x manuaali
8 x kumitassuja

Ominaisuuksia:
Koko (L x K x S): 150 x 253 x 252 mm
Paino: 4.1kg
Impedanssi: 6 ohmia
Herkkyys: 86dB

Hinta/pari

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.