Q Acoustics Q5090

499,00

Kotiteatterisetin keskus Concept malleista tutulla teknologialla ja entistä paremmilla elementeillä hinta/kpl

  

QAcoustics on budjettiluokan referenssi. Mallisto tarjoaa musikaalisen äänentoiston, mutta ei kallista hintalappua. Priorisointi suunnittelutyössä on tehty kerrankin oikein, mikä on tässä hintaluokassa todella harvinaista. Siinä QAcousticsin asiallinen resepti kaikessa yksinkertaisuudessaan.

Q5090

Herätä elokuvien ja sarjojen ääniraidat elävästi henkiin kotiteatterissasi. Q-Acoustics 5090 on suunniteltu tuomaan dialogin esiin jopa intensiivisimmissä Hollywood-toimintaelokuvissa ja välittämään yhtä vaivattomasti taide-elokuvien hienovaraisuuden ja nyanssit. Laita Q5090 kotiteatterijärjestelmäsi keskelle ja pääset keskelle täydellistä äänimaisemaa. Tutustu ja tilaa omasi!

Uutta tekniikkaa tyylikkäässä kotelossa

– Keskiääni-/bassoelementin C3 (Continuous Curved Cone) -kartioprofiili takaa hyvän bassontoiston ja keskialueen ja aladiskantin toiston. Harmoninen särö pienenee ja yhteensovittaminen diskanttielementin kanssa helpottuu.

– 5000-sarjan kaiuttimissa muotoilu on lainattu Q Acousticsin lippulaivasta Concept-mallistosta. Erona Conceptiin on se, että elementtien kotelointi on muokattu entistä paremmaksi. Jokaisen mallin diskanttielementti on hermeettisesti suljettu ja mekaanisesti eristetty etulevystä. Valmistajan Point-2-Point -tekniikkaa jäykistää koteloa ja minimoi resonanssit täsmällisesti.

Hienostunut ja nykyaikainen muotoilu sopii vaativammallekin sisustajalle

C3-kaiutinelementin (Continuous Curved Cone™) ulkonäkö on hillitty samoin kuin Concept-kaiutinsarjaan nojaava muotoilu. Kaiuttimien etupinnat on laminoitu butyylikumikerroksella ja mustalla akryylireunuksella, mikä tarjoaa hyvän värähtelyvaimennuksen, mutta samalla elävöittää kaiuttimen muuten hillittyä ulkonäköä.

C3 Continuous Curved Cone™ -kartioprofiili

Keskiääni-/bassoelementti edustaa täysin uutta suunnittelua, jonka ytimessä on C3 Continuous Curved Cone™ -kartioteknologia. Kartion geometria edellyttää poikkeuksellisen suurta voimaa optimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Jykevä magneetti yhdistyy suureen puhekelaan, mikä lisää elementin moottorin voimaa huomattavasti – tuloksena on 50 %:n lisäys tehonkestossa ja kontrollissa verrattuna vastaavaan 25,4 mm:n puhekelalla varustettuun elementtiin. Tästä seuraa kaiuttimen dynaamisen alueen huomattava parannus – erityisesti bassotaajuuksilla.

Jäykistetty P2P-kotelo minimoi resonanssit

Parhaan äänenlaadun saavuttamiseksi elementtien on toimittava parhaalla mahdollisella tavalla. Q Acoustics hyödyntää P2P (Point-to-Point) -jäykistystä, joka parantaa tehokkaasti kotelon jäykkyyttä ja vähentää kotelon resonointia. Kotelon resonoinnin minimointi mahdollistaa kaiutinelementtien optimaalisen toiminnan ja tarjoaa puhtaamman ja tarkemman äänen.

Tekniset tiedot:

– Kaiuttimen tyyppi: 2-tie bassorefleksi
– Keskiääni -/bassoelementti 2 x 110 mm (4,5″)
– Diskantti 25 mm (1″)
– Taajuusvaste (-6dB) : 57 Hz – 30 kHz
– Herkkyys (2,83V @ 1 kHz ): 90,5 dB/w/m
– Impedanssi: 6 ohmia (minimi 3,2 Ohm)
– Suositeltu vahvistimen teholuokka: 25-150 W
– Jakotaajuus: 2,1 kHz
– Valmistajan takuu: 2 vuotta

– Mitat (K x L x S) mm: 164 x 430 x 243
– Paino: 8,5 kg

Myyntipakkaus sisältää:
– Q Acoustics Q5090 -keskikaiutin
– Käyttöohje
– 2 x vaahtomuovitulppa

hinta/kpl

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): c8971f5e2dc2-1-3-1 , , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.