Q Acoustics Q5040

649,00

Concept sarjasta lainattua teknologiaa täynnä oleva lattiakaiutin hyvällä tehonkestolla. Hinta/kpl

  

QAcoustics on budjettiluokan referenssi. Mallisto tarjoaa musikaalisen äänentoiston, mutta ei kallista hintalappua. Priorisointi suunnittelutyössä on tehty kerrankin oikein, mikä on tässä hintaluokassa todella harvinaista. Siinä QAcousticsin asiallinen resepti kaikessa yksinkertaisuudessaan.

Uusi Q-Acoustics 3000i-sarja tarjoaa ehdottomasti markkinoiden kärkeä olevan
hinta-laatu suhteen kauniissa paketissa lukuisilla eri malli- ja värivaihtoehdoilla!

Q5040

Q Acoustics 5040 -lattiakaiutin on kompaktin kokoinen, mutta täynnä edistyksellistä tekniikkaa, joka mahdollistaa erinomaisen soundin. 5040 malli sopii mainiosti stereokuunteluun, television äänen parantamiseen tai esimerkiksi kotiteatterisetin etukaiuttimiksi. Vaikka kaiutin on kompakti, ääni ei kuitenkaan ole ”kompakti”, kiitos edistyneen suunnittelun. Continuous Curved Cone -kartioteknologia auttaa luomaan dynaamisen ja iskevät soundin, jota ei odottaisi kuulevan tämän kokoluokan kaiuttimesta. Tutustu tarkemmin ja tilaa itsellesi parempaa soundia!

Uutta tekniikkaa tyylikkäässä kotelossa

– Keskiääni-/bassoelementin C3 (Continuous Curved Cone) -kartioprofiili takaa hyvän bassontoiston ja keskialueen ja aladiskantin toiston. Harmoninen särö pienenee ja yhteensovittaminen diskanttielementin kanssa helpottuu.

– 5000-sarjan kaiuttimissa muotoilu on lainattu Q Acousticsin lippulaivasta Concept-mallistosta. Erona Conceptiin on se, että elementtien kotelointi on muokattu entistä paremmaksi. Jokaisen mallin diskanttielementti on hermeettisesti suljettu ja mekaanisesti eristetty etulevystä. Valmistajan Point-2-Point -tekniikkaa jäykistää koteloa ja minimoi resonanssit täsmällisesti.

Hienostunut ja nykyaikainen muotoilu sopii vaativammallekin sisustajalle

C3-kaiutinelementin (Continuous Curved Cone™) ulkonäkö on hillitty samoin kuin Concept-kaiutinsarjaan nojaava muotoilu. Kaiuttimien etupinnat on laminoitu butyylikumikerroksella ja mustalla akryylireunuksella, mikä tarjoaa hyvän värähtelyvaimennuksen ja tyylikkään ulkonäön.

C3 Continuous Curved Cone™ -kartioprofiili

Keskiääni-/bassoelementti edustaa täysin uutta suunnittelua, jonka ytimessä on C3 Continuous Curved Cone™ -kartioteknologia. Kartion geometria edellyttää poikkeuksellisen suurta voimaa optimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Jykevä magneetti yhdistyy suureen puhekelaan, mikä lisää elementin moottorin voimaa huomattavasti – tuloksena on 50 %:n lisäys tehonkestossa ja kontrollissa verrattuna vastaavaan 25,4 mm:n puhekelalla varustettuun elementtiin. Tästä seuraa kaiuttimen dynaamisen alueen huomattava parannus – erityisesti bassotaajuuksilla.

Jäykistetty P2P-kotelo minimoi resonanssit

Parhaan äänenlaadun saavuttamiseksi elementtien on toimittava parhaalla mahdollisella tavalla. Q Acoustics hyödyntää P2P (Point-to-Point) -jäykistystä, joka parantaa tehokkaasti kotelon jäykkyyttä ja vähentää kotelon resonointia. Kotelon resonoinnin minimointi mahdollistaa kaiutinelementtien optimaalisen toiminnan ja tarjoaa puhtaamman ja tarkemman äänen.

Tekniset tiedot::

– Kaiuttimen tyyppi: 2-tie bassorefleksi
– Keskiääni -/bassoelementti 2 x 125 mm (5″)
– Diskantti 25 mm (1″)
– Taajuusvaste (-6dB) : 39 Hz – 30 kHz
– Herkkyys (2,83V @ 1 kHz ): 91,5 dB/w/m
– Impedanssi: 6 ohmia (minimi 3 Ohm)
– Suositeltu vahvistimen teholuokka: 25-150 W
– Jakotaajuus: 2,5 kHz
– Valmistajan takuu: 2 vuotta

Myyntipakkaus sisältää:
– 1 x Q Acoustics Q5040 -lattiakaiutin
– Käyttöohje
– 1 x refleksiaukon vaahtotulppa
– 4 x jalustapiikkiä
– 4 x kumitassuja
– 4 x M5 ruuvia
– 2 x takavakain

Mitat (K x L x S) mm: 967 x 361 x 293 sisältäen jalustapiikit ja vakaimen
Paino: 18 kg

Hinta/kpl

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.