Q Acoustics Concept 90 Center

849,00

Keskikaiuttimien ehdotonta kermaa Concept sarjan innovatiivisella kotelorakenteella hinta/kpl

  

QAcoustics on budjettiluokan referenssi. Mallisto tarjoaa musikaalisen äänentoiston, mutta ei kallista hintalappua. Priorisointi suunnittelutyössä on tehty kerrankin oikein, mikä on tässä hintaluokassa todella harvinaista. Siinä QAcousticsin asiallinen resepti kaikessa yksinkertaisuudessaan.

Concept 90 Center

Keskikaiuttimella, kuinka pienessä tai suuressa kotiteatterijärjestelmässä tahansa, on tärkeä rooli realistisen surround-kokemuksen välittämisessä. Vasemman ja oikean etukaiuttimen tukemisen lisäksi keskikanava ankkuroi dialogin ja on saumaton osa koko äänimaailmaa. Concept 90 on edistynyt keskikaiutin, joka sisältää monia Q Acousticsin keskeisiä anti-resonanssiteknologioita tuottamaan tarkan ja kiehtovan elokuvasoundin. Concept 90 keskikaiutin täydentää Q Acousticsin Concept jalusta- tai lattiakaiuttimet upeaksi kotiteatterijärjestelmäksi.

Johdonmukaista laatua

Kotiteatterin kaiutinjärjestelmässä tärkeä äänen synergia on Concept 90:ssä varmistettu mm. käyttämällä samaa hermeettisesti suljettua ja kotelosta erotettua diskanttia. Elementtien asennus noudattaa samaa rakennetta, kuin Concept 30:ssä ja 50:ssä. Myös eristysalusta, jossa on kaksi ripustuspalloilla toisistaan erotettua levyä, on mukana kotelon eristämiseksi ulkoisilta resonansseilta – tämä on ratkaisevan tärkeä yksityiskohta eriityisesti silloin, kun kaiutin asetetaan suoraan TV-tason päälle. Hyvällä eristyksellä keskikautin tarjoaa kontrolloidumpaa ääntä ja lisää syvyyttä musiikillesi ja elokuvillesi.

Hallittua tehoa

Sekä 5 tuuman mid-/bassoelementti että 1 tuuman diskanttielementti on suunniteltu tärkeäksi osaksi kotelon mekaanista rakennetta. Elementit kiinnitetään jäykkään 3 mm:n alumiinilevyyn ennen kokonaisuuden asentamista koteloon. Tämä antaa oikean akustisen tiivistyksen, vaimentaa värinää ja minimoi rakenteellisen kytkennän.

Diskanttielementti on ilmatiiviisti suljettu ja mekaanisesti eristetty (kelluva) etulevystä, mikä tarkoittaa pienempää säröä ja alempaa jakotaajuutta, saumattoman toiston varmistamiseksi jakoalueella. Mid-/bassoelementin suuri 30,5 mm puhekela parantaa moottorin voimaa, mikä johtaa 50 % parempaan tehonkestoon verrattuna vastaavan kokoisissa elementeissä tyypillisesti käytettyyn 25,4 mm puhekelaan.

Lopuksi jakosuodin on asennettu erilliseen eristettyyn alustaan, mikä pitää sen vapaana äänenlaatua verottavista värinöistä ja erossa elementtien sähkömagneettisilta vaikutuksilta.

Elegantti muotoilu

300- ja 500-lippulaivamalleista tutut hienostuneet muotoilulinjat ja upea korkeakiiltoinen viimeistely toistuvat tässä alumiinisella etulevyllä varustetussa Concept 90-mallissa. Concept 90 keskikaiutin on saatavilla kolmella näyttävällä pianolakatulla viimeistelyllä: musta, hopea ja valkoinen.

Gelcore™-tekniikka

Alkuperäisessä Concept-kaiuttimessa esitelty Gelcore™-kotelorakenne on suunniteltu minimoimaan korkeataajuinen melu. Ainutlaatuinen toteutus koostuu kovettumattomasta geelistä, joka on lisätty kahden erillisen kotelokerroksen väliin. Tämä erityinen yhdistelmä muuttaa liike-energian synnyttämän korkeataajuisen värinän lämmöksi, jolloin lopputuloksena on rauhaisa ja tarkka äänentoisto.

Bi-Wire-liitäntä

Kaikissa Concept-sarjan malleissa on Bi-Wire-liitäntä kaiutinkaapeleille. Kaiuttimeen voidaan siten vetää kaksi erillistä kaapeliparia vahvistimesta. Tuplajohdotuksen avulla voidaan minimoida korkeiden ja matalien taajuuksien välisen vuorovaikutuksen aiheuttamaa keskinäismodulaatiosäröä, minkä seurauksena keskialue toistuu selkeämmin.

Tekniset tiedot

Bassoelementti: 2x 125 mm (5 tuumaa)
Diskanttielementti: 1x 25 mm (1 tuumaa)
Taajuusvaste (-6dB): 67 Hz – 30 kHz
Nimellisimpedanssi: 6 ohmia
Minimi-impedanssi: 3.7 ohmia
Herkkyys (2.83 V @ 1 kHz): 90 dB/w/m
Suositeltu vahvistimen teho per kanava: 25-150 W
Jakotaajuus: 2.1 kHz
Särö (120 Hz – 20 kHz, @ 2.83 Vrms): <0.2 %
Kotelon tehollinen tilavuus: 11 L
Mitat (KxLxS): 184 x 550 x 259 mm
Paino (per kaiutin): 12.3 kg

Mukana paketissa:

1x Concept 90 kaiutin
1x etukangas (magneettikiinnityksellä)
2x vaahtomuovitulppa (bassotoiston säätämiseksi lähelle seinää sijoitettaessa)
1x omistajan käsikirja

hinta/kpl

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): c8971f5e2dc2-1-3-1-1 , , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.