PMC fact.12 Signature

21995,00

Suurehkoihin huoneisiin sopiva fact.12 Signature on laajasti musiikkia kuuntelevan valinta

  

PMC fact

2010-luvun alussa lanseeratut fact.8- ja fact.12-kaiuttimet ovat olleet PMC:n suosituimmat kotihifi-kaiuttimet. Nyt PMC on jalostanut niistä Signature-mallit hyödyntämällä Fact-sarjan lippulaivamallista Fenestriasta saamiaan kokemuksia, avainkomponentteja ja tekniikoita. Erityisesti tämä koskee värähtelyjen vaikutusta kaiuttimien suorituskykyyn muun muassa jakosuotimen osiin kohdistuvien mikrovärähtelyjen kautta.

Nyt fact.8- ja fact.12-kaiuttimet on otettu saman yksityiskohtaisen tarkastelun alle kuin fenestria. Kovaa käyttöä kestäville piirilevyille on asennettu samoja käsin valittuja komponentteja kuin fenestriassa, ja kunkin komponentin sijoitus levyllä on tarkkaan laskettu häiriöiden minimoimiseksi. Tukevassa alumiinilevyssä olevat liittimet ovat hopeapinnoitettuja ja kaiuttimet on mahdollista kytkeä tuplajohdotuksella tai kaksoisvahvistaa. Ja niin edelleen.

Muussa suhteessa fact.8 signature ja fact.12 signature ovat ominaisuuksiltaan pitkälle samanlaisia kaksi- ja kolmitiekaiuttimia kuin perusversiot. On SEASin kanssa yhteistyössä kehitetty SONOMEX-domediskantti, minkä lisäksi fact.12:ssa on käsintehty fenestrian vastaavalle elementille sukua oleva 50mm dome-keskiääninen puhtaalla, ilmavalla ja huoneentäyttävällä äänellä. Fact.8:n bassoäänisen kartio on kevyttä, mutta jäykkää luonnonkuitua kun taas fact.12:n bassoäänisessä on kevytmetallikartio.

Ja molemmat signatue-mallit ovat luonnollisesti aitoja ATL-kaiuttimia, eli molemmissa bassoääninen on PMC:n omassa vahvasti rimoitetussa transmissiolinjakotelossa, joka on vuorattu mittatilaustyönä valmistetulla absorptiomateriaalilla.

Verrattuna perinteisiin suljettuihin tai refleksikoteloihin transmissiolinjakotelosta on mahdollista saada iso puhdas basso pienemmästä kotelosta ja alhaisilla kuunteluvoimakkuuksilla samalla säilyttäen esimerkiksi vokaalimusiikille elintärkeän keskialueen toiston selkeyden ja luonnollisuuden, realismin.

PMC fact.12 Signature

PMC:n fact-sarjan lippulaiva, innovatiivinen Fenestria, on nyt saanut kaksi pikkuveljeä. Näistä fact.12 Signature on kolmitietoiminen lattiakaiutin kahdella eri värivaihtoehdolla. Kaksi bassoelementtiä ja PMC:n patentoima ATL-transmissiolinja tuovat ääneen helppoutta ja ulottuvuutta. Kriittisen keskialueen elementti on valmistettu käsityönä. Fact.12 Signaturessa käytetään paljon Fenestrian huippulaadukkaita komponentteja ja tekniikkaa.

Suurehkoihin huoneisiin sopiva fact.12 Signature on laajasti musiikkia kuuntelevan valinta ja se soi tarkasti myös hiljaisilla äänenpaineilla. Tarkka äänikuva ja toiston helppous leimaavat sointia ja kaiuttimen helppo impedanssikäyrä tekee siitä helpohkon ajettavan erilaisille vahvistimille. Fact.12 Signaturen tyylikäs, kapealinjainen ulkonäkö sopii erilaisiin sisustuksiin ja vaativallekin silmälle. Kaiuttimessa on kolmoisjohdotusmahdollisuus.

Lataa fact. Signature-sarjan esite tästä.

Ominaisuudet

Värivaihtoehdot: Valkoinen, grafiitinharmaa
Jakotaajuudet: 400 Hz, 4 kHz
Ulkomitat: K 111 cm (+ 2,5 cm piikit) x L 16,8 cm (+ 10 cm jalat) x S 42 cm (+ 0,2 cm kaiutinjohtoterminaalien kanssa)
Bassoelementti: 2 x 140 mm
Keskiäänielementti: 50 mm soft-dome
Diskanttielementti: 19 mm soft-dome
Transmissiolinjan tehollinen ATL™-pituus: 3,3 m
Taajuusalue: 26Hz–30kHz
Impedanssi: 8 Ohm
Herkkyys: 84 dB
Massa: 26 kg/kpl

Väri

valkoinen, pähkinä, metallinen grafiitti

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa , , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.