Accuphase DP-750

Käyntiääneltään erinomaisen hiljainen. Levyjä tarkasti lukevalla massiivisella ja jäykällä pyöritinmekanismilla.

Accuphase

Accuphase luo jännittäviä, maailman ehdotonta kärkeä olevia ja huipputeknologialla varustettuja laitteita mutta ei ehdolla millä hyvänsä. Siksi, vaikka Accuphase mielletään vahvasti teknologiasuuntautuneeksi yhtiöksi, erityisen siitä tekee sen uniikki yritysfilosofia ja ihanteet.

Accupase ei tähtää, eikä ole koskaan tähdännyt, yrityksen nopeaan laajentumiseen (oma pääoma ja yrityksen vakavaraisuus ovat tärkeämpiä), ei alennu kilpailemaan pelkällä hinnalla (pienet malli- ja valmistusmäärät mutta huippulaatua), ei tee äkkikäännöksiä laitesuunnittelussa (jokainen malli on tuotannossa vähintään neljä vuotta ja keskimäärin huomattavasti pitempään), valmistaa vain luotettavia kestäviä, korjattavissa olevia ja turvallisia laitteita, sellaisia jotka tuottavat silmälle iloa myös laitteiden sisälle katsottaessa! Se on myös sitoutunut eettisesti kestäviin markkinointikäytäntöihin.

Accuphase DP-750 -SACD & CD-soitin

Käyntiääneltään erinomaisen hiljainen DP-750 on tasokas SA-CD/CD-soitin pehmesti ja täsmällisesti liikkuvalla levynlatausmekanismilla ja levyjä tarkasti lukevalla massiivisella ja jäykällä pyöritinmekanismilla. Da-muunnos on toteutettu Accuphasen innovatiivisella MDSD (Multiple Double Speed DSD) -tekniikalla kahdeksalla rinnakkaisella MDS ++ -sirulla ja ääneen puhtautta lisäävällä liukuvan keskiarvon suotimella analogiaosassa. Monipuolinen lähtöjen ja digitaalitulojen valikoima mahdollistaa erillisten digilaitteiden kytkemisen da-muuntimeen. Antotasolle on digitaalinen askelvaimennin (0 dB to –80 dB, 1-dB askelin). Soittimeen asennettu uusin digitekniikka takaa että DP-750 kykenee pomimaan levyiltä kaiken sinne tallennetun, musiikin kannalta olennaisen informaation.

Lataa esite (eng)
Lataa hinnasto

Tekniset tiedot:
Taajuusvaste: 0.5 – 50000 Hz +0, –3.0 dB
THD + Noise: 0.0005% (20 – 20000 Hz)
Kohinasuhde: 120 dB
Dynamiikan laajuus: 117 dB
Kanaverotus: 118 dB (20 – 20000 Hz)
Antojännite (bal/linja): 2.5 V 50 ohm
Mitat: L 477 mm x K 156 mm x S 394 mm
Paino: 28.2 kg

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.