Accuphase DP-770

Käyntiääneltään erinomaisen hiljainen. Levyjä tarkasti lukevalla massiivisella ja jäykällä pyöritinmekanismilla.

Accuphase

Accuphase luo jännittäviä, maailman ehdotonta kärkeä olevia ja huipputeknologialla varustettuja laitteita mutta ei ehdolla millä hyvänsä. Siksi, vaikka Accuphase mielletään vahvasti teknologiasuuntautuneeksi yhtiöksi, erityisen siitä tekee sen uniikki yritysfilosofia ja ihanteet.

Accupase ei tähtää, eikä ole koskaan tähdännyt, yrityksen nopeaan laajentumiseen (oma pääoma ja yrityksen vakavaraisuus ovat tärkeämpiä), ei alennu kilpailemaan pelkällä hinnalla (pienet malli- ja valmistusmäärät mutta huippulaatua), ei tee äkkikäännöksiä laitesuunnittelussa (jokainen malli on tuotannossa vähintään neljä vuotta ja keskimäärin huomattavasti pitempään), valmistaa vain luotettavia kestäviä, korjattavissa olevia ja turvallisia laitteita, sellaisia jotka tuottavat silmälle iloa myös laitteiden sisälle katsottaessa! Se on myös sitoutunut eettisesti kestäviin markkinointikäytäntöihin.

Accuphase DP-770 -SACD & CD-soitin

The high-rigidity, high-precision drive traverse mechanism equipped with an outer rotor brushless DC motor drive rotates discs smoothly and delivers accurate data reading, while the 8MDSD (DSD signal) / 8MDS++ (PCM signal) type D/A converter driving the ES9028 PRO (ESS Technologies) processor in 8 parallel channels converts the inputs into highly precise analog signals. The DP-770 also incorporates numerous noise suppression technologies like ANCC* to create an unparalleled musical experience.

Lataa esite (eng)
Lataa hinnasto

Tekniset tiedot:

Taajuusvaste: 0.5 – 50000 Hz +0, –3.0 dB
THD + Noise: 0.0004% (20 – 20000 Hz)
Kohinasuhde: 121 dB
Dynamiikan laajuus: 119 dB
Kanaverotus: 118 dB (20 – 20000 Hz)
Samplerate: 384kHz (PCM Max), 11.2 MHz (DSD Max, Asio only)
Antojännite (bal/linja): 2.5 V 50 ohm
Mitat: L 477 mm x K 156 mm x S 395 mm
Paino: 28.5 kg

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.