Marantz Cinema 40

2800,00

9.4 kanavainen lippulaiva, josta todellinen kotiteatterin kruununjalokivi maailmankuululla Marantzin musikaalisella äänellä

  

Todellinen Kotiteatterin kruununjalokivi. Cinema-sarja on suunniteltu korvaamaan vanhan SR-sarjan AV-vahvistimet modernimmalla ulkokuorella ja hiotummilla ominaisuuksilla. Pohjimmiltaan vahvistin on edeltäjänsä kaltainen ja pitäytyy Marantzin maailmankuuluun musikaaliseen ääneen, sekä yksinkertaiseen käyttöliittymään.

Cinema 40

9.4 kanavainen Cinema 40 kykenee huonekorjaukseen Audysseyn MultEQ XT32:lla, dynaamisella äänentason säädöllä, LFC-teknologialla, sekä dynaamisella taajuuskorjauksella. Analogisella puolella löytyy AM/FM-viritin, sekä MM-sisääntulo levysoittimille.

Monikanava äänestä pitävät huolen Dolby Atmos ja TrueHD, kaikkine herkkuineen, DTS:X, sekä IMAX Enhanced ja Auro-3D. D/A muunnin kykenee kaikkiin perus formaatteihin, mukaan lukien DSD 2.8 ja 5.6, sekä MDAX 2 jos kirjastosta löytyy pakattua musiikkia. Laitteessa on myös suoratoisto palvelu tuki, joka kattaa Tidalin, Spotify-Connectin ja muutaman muun peruspalvelun. Mukana myös Roon yhteensopivuus internet-radio, sekä Marantzin HEOS monihuone tuki, josta voi hyötyä HDMI ulostulojen kanssa. Laitteesta löytyy myös Bluetooth TX tuki, jolla voit nautiskella langattomilla kuulokkeilla musiikkia vaikka makuuhuoneessa asti. Esivahvistinosassa käytetään Marantzin omia, äänenlaadultaan erinomaisia HDAM-moduuleja, CFA-konfiguraatiossa (current feedback) särön minimointiin. Päätepuolella on 125W per kanava (8Ω)  A/B-luokkaista laatua konfiguroitavalla Bi-amp tuella. Lippulaivamallille tyypillisesti mukana on myös jitterin poisto, jolla äänikuva on äärimmilleen hiottu.

Seitsemän HDMI-tuloliitintä, kaikissa 8K/60Hz, tai 4K/120Hz tuki, riittänevät kaiken viihde-elektroniikan kytkemiseen lähes kaikissa tapauksessa. Perus HDMI 2.1 ominaisuudet löytyvät eARC tuen lisäksi. Yksi liittimistä tukee myös ALLM:aa (auto low latency mode) joka on kätevä niille, jotka haluavat hyvän vasteajan pelaamiselle. Etupaneelista löydät USB-liitimen, aux-liittimen Audyssey mikrofonille, sekä 6.35mm kuulokeliitännän ja tutun pyöreän OLED-näytön piilossa olevan näytön kaverina.

Videopuolella on täysi HDCP 2.3 -tuki, ja 1080p/4K-sisältö konvertoidaan halutessa 8K 50/60Hz -tasolle. Cinema 40:ssa on kolme HDMI-antoliitäntää, jolloin sitä voi käyttää jopa eri huoneissa olevien näyttöjen ohjaamiseen. Laitetta voit ohjata kätevästi Marantzin applikaatiolla, tai suoraan ääniohjauksella.

Väri: Musta, hopea kulta

Tekniset tiedot:

Monikanava surround: DTS HD Master, DTS:X, Dolby Height Virtualization, Dolby TrueHD, Dolby Surround, Dolby Atmos, MDAX2, DTS neural:X, DTS Virtual:X, IMAX Enhanced, Auro-3D
Tuettavat äänitiedostomuodot: WAV, FLAC (192/24); ALAC (192/24); DSD2.8/5.6, AAC, WMA, FLAC
Videosisäänmenot: 7 x HDMI
Audiosisäänmenot: 5 x RCA, USB, 2x COAX, 2x Optical, Phono (MM)
Kaukosäädin: On
Max tehonkulutus: 710 W
Tehonkulutus (standby): 0,2 W
Mitat (L/K/S): 442 x 185 x 411mm (antennin kanssa korkeus: 254mm)
Paino: 15 kg

Valmistajan tuotesivu

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): d55280e956f7-2-1-1 , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.