Marantz M-CR612

599,00

Monipuolinen yhdistelmälaite mm Spotify-tuella

  

Yhdistelmälaitteet muuttuvat yhä monipuolisemmiksi ja Marantzin M-CR612 Melody x on taatusti kehityksen kärjessä. Se on 60-wattinen (6 Ohm) voimanpesä, joka ajaa tarvittaessa monihuonekäytössä kahtakin kaiutinparia, joiden äänenvoimakkuutta voi tietenkin säätää erikseen. FM-vastaanottimensa sekä internet radion ansiosta M-CR612:ta voi ajatella toimivan ihan keittiöradionakin, vaikkakin parempi mielikuva keittiöstä olisi yleiskone.

Laitteessa on eri levymuotoja lukeva CD-soitin ja useita sisäänmeno muotoja (2 x optinen, USB), Ethernetin, AirPlayn, Wi-Fin ja Bluetoothin avulla se vastaanottaa myös digitaalitiedostoja parhaimmillaan 192kHz/24bit-tasolla ja ymmärtää mm. WAV-, FLAC-, AIFF- ja DSD128-tiedostot sekä useita pakattuja tiedostomuotoja. Optisten ottojensa kautta laite on helppo kytkeä kiinni TV:hen. Spotify connect, tidal sekä Roon tuki kuuluvat tähän nykyajan yhdistelmälaitteeseen itsestäänselvyyksinä monihuone ominaisuuksien lisäksi. Analogisen sisäänmenonsa kautta laitteeseen voi liittää vaikkapa levysoitinesivahvistimeen kytketyn levysoittimen ja etulevystä löytyy myös kuulokeliitäntä illan kuunteluhetkiin.

Melody:n OLED näyttö varmistaa selkeän luettavuuden sekä välttää vältää turhan mölyn pääsyä ääniketjuun LCD verrokkeihinsa verrattuna. Marantzin oma iOS-/Android-applikaatio mahdollistaa laitteen kontrolloimisen älypuhelimella, tabletilla sekä virtuaaliassistanttien avulla.  Lisää vain kaiutinpari tai kaksi ja nauti musiikista lähes rajattomasti.

Värit: Musta, omenanvalkoinen

Digitaaliset ottoliitännät: USB, 2 x optinen, ethernet
Analogiset antoliitännät: RCA, Subwoofer
Analogiset ottoliitännät: RCA
Teho (6 Ohm): 2 x 60 W, 4 x 30 W
Häiriöetäisyys: 90 dB
Särö (THD): 0,02 %
Tiedostotuki: WAV, FLAC, AIFF (192/24); ALAC (96/24); DSD5.6, AAC, WMA, MP3
Käytettävät levymuodot: CD, CD-R/RW, WMA, MP3
Kaukosäädin: On
Tehonkulutus: 55 W
Tehonkulutus (standby): 0,3 W
Mitat (L/K/S): 292x111x305mm
Paino: 3,4 kg

Valmistajan tuotesivu

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.