Marantz AV7706

2800,00

Moderneilla prosessori ominaisuuksilla sekä 8K tuella varustettu 11.2-kanavainen AV-esivahvistin/prosessori.

  

Moderneilla prosessori ominaisuuksilla sekä 8K tuella varustettu AV7706 on 11.2-kanavainen AV-esivahvistin/prosessori, josta löydät myös analogiselta puolelta FM-/AM-viritin niille, jotka eivät vielä kokonaan ole kadottaneet viehätystä menneen äänentoistoon.

Laitteessa on Wi-Fi, AirPlay, Ethernet ja Bluetooth sisäänrakennettuina. Dolby Atmos, IMAX enhanced sekä Auro 3D -päivitykseen varmistavat, että AV7706 ei vanhene edes nopeasti kehittyvässä kotiteatterimaailmassa pitkään aikaan. Marantzin omaa suunnittelua oleva D/A muunnin tukee lähes kaikkia äänitiedostomuotoja mukaan lukien DSD2.8 ja vastaanottaa signaalia 192kHz/24bit-tasoon saakka. Laitteessa on myös suoratoisto palvelu tuki, joka kattaa Tidalin, Spotify-Connectin ja muutaman muuta peruspalvelua. Laitteessa on Roon yhteensopivuus internet-radion lisäksi sekä Marantzin HEOS monihuone tuki, josta voi hyötyä HDMI ulostulojen kanssa. Esivahvistinosassa käytetään Marantzin omia, äänenlaadultaan erinomaisia HDAM-moduuleita ja päätevahvistimelle on käytössä XLR-liittimet jokaiselle ulostulolle (mukaanlukee Subbarit). Myös yksi XLR-otto löytyy. Virtalähteessä on huomattava rengassydänmuuntaja.

Audysseyn huonekorjaimella on helppo ja nopea säätää ääni tilan mukaan ja laitteessa on käytössä myös Audysseylta LFC-tekniikka basson säätöön. Kahdeksan HDMI-tuloliitintä riittänevät kaiken viihde-elektroniikan kytkemiseen lähes kaikissa tapauksessa. Yksi liittimistä on kätevästi vahvistimen etulevyssä samoin kuin USB-liitin, kuulokeliitin sekä huonekorjausmikrofoni liitin.)

Videopuolella on täysi HDCP 2.3 -tuki, ja 1080p-sisältö sekä normaaliresoluutioinen HD- ja SD-kuva konvertoidaan 8K 60Hz tai 4K 120Hz -tasolle. 4:4:4 Pure Color ja ISFccc-kuvankalibrointisäätö tekevät kuvasta optimaalisen kaikissa tapauksissa. AV7706:ssa on kolme HDMI-antoliitäntää, jolloin sitä voi käyttää jopa eri huoneissa olevien näyttöjen ohjaamiseen.

AV7706 on monipuolisuudestaan huolimatta helppo käyttää. Laitteessa on selkeä näyttö ja käytön helppoutta lisää entisestään Marantzin oma iOS-/Android-applikaatio, jolloin laitetta voi ohjata suoraan älypuhelimella tai tabletilla. Laitetta voi myös kontrolloida ääni komennoilla lempi virtuaali assistanttisi avulla.

Väri: Musta

Monikanava surround: DTS HD Master, DTS 5.1, DTS ES, DTS 96/24, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, Dolby Surround, Dolby Atmos, Audyssey DSX, MDAX2, IMAX enhanced
Tuettavat äänitiedostomuodot: WAV, FLAC (192/24); ALAC (96/24); DSD2.8, AAC, WMA, FLAC
Videosisäänmenot: 8 x HDMI
Audiosisäänmenot: 5 x RCA, USB (edessä), 2x coax, 2x spdif, 1x phono
Kaukosäädin: On
Tehonkulutus: 60 W
Tehonkulutus (standby): 0,2 W
Mitat (L/K/S): 440 x 185 x 410 mm
Paino: 10.3 kg

Valmistajan tuotesivu

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.