Hifiman Shangri-la Sr Järjestelmä

56000,00

Hifimanin luoma ultimaattinen elektrostaattinen kuuntelukokemus toteutettu täysin ilman kompromisseja.

  

Kymmenen vuotta sitten perustettu Hifiman on noussut nopeasti kuulokevalmistajien kärkeen ja monen kuulokeharrastajan suosikiksi tunnustetusti hyvä-äänisillä ja teknisesti edistyksellisillä magnetostaattisilla kuulokkeillaan. 2007 ilmestyivät Hifimanin ensimmäiset RE-sarjan nappikuulokkeet ja HE-5-planaarikuulokkeet, joita pari vuotta myöhemmmin seurasi kuuluisa HE-801-soitin. Varsinainen voittokulku alkoi 2013 Hifimanin julkaistua RE-400- ja RE600-magnetostaattikuulokkeet sekä HM-901-soittimen. Loppu on historiaa.

Hifiman Shangri-la Sr

14 vuotta sitten Hifimanin perustaja Dr. Fang Bian toimi HE-Audion insinöörinä ja suunnitteli Sennheiserin HE90 järjestelmästä päivitetyn version. Jade sarjan elektrostaattiset kuulokkeet ovat edelleen maailmanluokassa huippua ja ovat keränneet melkoisen maineen lyhyen elinikänsä aikana. Päihitettyään HE90:n hän siirtyi suunnittelemaan täysin uniikkeja kuulokkeita Jade sarjaan, kunnes erkani HE-Audiosta perustaakseen Hifimanin. Shangri-la Sr on kaiken tämän kokemuksen kulminoituminen yhteen täysin ilman kompromisseja toteutettuun kuulokkeeseen.

Se hyödyntää Hifimanin omaa kupin muotoilua, jonka huippuluokkainen akustiikka ja kuuntelumukavuus yhdistyvät Shangri-la:n elektrostaattisen elementin eri uniikkien ratkaisuiden kanssa. Staattoreina Sr käyttää punottua metalliverkkoa minimoidakseen aiheutetun esteen ilman kululle. Kalvona on käytetty alle mikrometrin paksuista kalvoa, joka takaa äärimmäisen nopean pysähtymisen ja sitä kautta vähentää säröä reilusti ihmisen kuulokyvyn alapuolelle ja nopeutensa ansioista pitää dynaamisen ja rikkaan äänen. Kuulokkeet on hienosäädetty musikaalisiksi, ilmaviksi ja erityisesti klassiselle musiikille sopiviksi Fangin oman maun mukaan. Kuulokkeen ainoa este tulee olemaan kuuntelijan ääniketju lähteestä ja kaapeleista vahvistimeen.

Hifimanin käsinrakennettu putkivahvistin Shangri-la:lle on täysin heidän itse suunnittelemiin 300B putkiin perustuva Direct drive toteutus, joka ei aseta mitään putkien ja kuulokkeiden väliin. Se on suunniteltu täydelliseksi pariksi Shangri-la Sr kuulokkeille toimimaan niiden lämpimänä sykkivänä sydämmenä ja olemaan äänellisesti läpinäkyvä, leveä ja ennen kaikkea musikaalinen. Vahvistin hyödyntää Hifimanin omaa 23 askeleista relay esiastetta, joka takaa häiriöttömän kontrollin äänentasosta.

Kaiutinelementti: takaa avoin elektrostaattinen tasoelementti
Taajuusvaste: 7Hz-120kHz
Bias: 550-650v
Paino kuulokkeet/vahvistin: 374g, 16kg
Mitat: 438x 460x 336mm

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): 760a6c98b3c6-1-1-1-1 , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.