Hifiman Shangri-la Jr Järjestelmä

8900,00

Shangri-la Jr yhdistää harvinaisia elektrostaattisia toteutuksia Hifimanin talon ääneen.

  

Kymmenen vuotta sitten perustettu Hifiman on noussut nopeasti kuulokevalmistajien kärkeen ja monen kuulokeharrastajan suosikiksi tunnustetusti hyvä-äänisillä ja teknisesti edistyksellisillä magnetostaattisilla kuulokkeillaan. 2007 ilmestyivät Hifimanin ensimmäiset RE-sarjan nappikuulokkeet ja HE-5-planaarikuulokkeet, joita pari vuotta myöhemmmin seurasi kuuluisa HE-801-soitin. Varsinainen voittokulku alkoi 2013 Hifimanin julkaistua RE-400- ja RE600-magnetostaattikuulokkeet sekä HM-901-soittimen. Loppu on historiaa.

Hifiman Shangri-la Jr

14 vuotta sitten Hifimanin perustaja Dr. Fang Bian toimi HE-Audion insinöörinä ja suunnitteli Sennheiserin HE90 järjestelmästä päivitetyn version. Jade sarjan elektrostaattiset kuulokkeet ovat edelleen maailmanluokassa huippua ja ovat keränneet melkoisen maineen lyhyen elinikänsä aikana. Päihitettyään HE90:n hän siirtyi suunnittelemaan täysin uniikkeja kuulokkeita Jade sarjaan, kunnes erkani HE-Audiosta perustaakseen Hifimanin. Shangri-La Jr ottaa tämän 14 vuoden kokemuksen ja käyttää sitä luomaan yhden musikaalisimmista ja läpinäkyvimmistä kuulokkeista koskaan.

Shangri-La juniorissa Fang tuo ennen vain muutamissa elektrostaattisessa kuulokkeeissa nähdyn verkko staattori teknologian alle kymppitonnin kuulokkeisiin. Teknologia mahdollistaa kalvon tarkan kontrollin ja hienosäädön häiritsemättä ilman liikettä. Hän myös tuo Jade sarjasta tunnetun alle mikrometriluokan kalvon, jota ei myöskään ole näkynyt sitten 80-luvun lopun. Kuulokkeiden erottelukyky näiden kahden harvinaisen teknologian yhdistettyä on äärimmäisen rikas ja vaatii parikseen yhtä huippuluokkaisen ääniketjun.

Tässä kohtaa Hifimanin oma putki hybridivahvistin tulee mukaan. Se jatkaa Shangri-La Jr:n musikaalisen luonnon ja tuo siihen hiukan putken lämpöä. Etuasteen paritetut 6SN7 putket on käsin valmistettu nimenomaan tätä vahvistinta varten ja takaavat säröttömän ja ilmavan äänikuvan. Vahvistin on suunniteltu kaksijakoiseksi ja tukee XLR sisääntuloa suoraan äänilähteestä. Lisäksi vahvistin hyödyntää Hifimanin omaa asteittaista etuastetta, jonka huipputasoinen komponenttien valinta putkien kanssa lisää järjestelmän harmoniaan.

Kaiutinelementti: takaa avoin elektrostaattinen tasoelementti
Taajuusvaste: 7Hz-120kHz
Bias: 550-650v
Paino kuulokkeet/vahvistin: 374g, 11kg
Sisääntulot: Rca, Xlr
Ulostulot: 2x 560v bias 5 pin

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): 760a6c98b3c6-1-1 , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.