Grado SR225x

299,00

SR225x:n suuremmat ja E-sarjaan verrattuna paremmin kontrolloidudut elementit vievät klassikkoa pidemmälle

  

SR225X

Prestige X-sarja parantaa jo edellisen E-sarjan suorituskykyä päivitetyillä puhekeloilla, sekä uudella magneettirakenteella. X-sarja parantaa Gradon perinteistä rakennetta uusilla 8 säikeisillä  kaapeleilla. Johdot on myös suojattu Gradolle poikkeuksellisesti punonnalla, joka parantaa niiden kestävyyttä. Lisäksi pääpannoissa on tapahtunut huomattava hyppy eteenpäin laadukkaalla keinonahalla ja hiukan kestävämmillä liitoskohdilla.

Elementin päivityksenkin jälkeen, kuuloke säilyttää Gradon talon äänen, entisestään parannellulla keski- ja yläpään kontrollilla. Ääni on dynaaminen, ilmava ja referenssi-luokan puhdas, uhraamatta musikaalisuutta, josta Grado tunnetaan.

Ominaisuuksiltaan SR225x on sama kuin SR125x, mutta takailmavirran määrä on suurempi ja kuuloketyynyt kookkaammat. Sen elementit ovat myös tarkemmin valitut.

50 prosenttia suurempi ilmavirtaus on saavutettu parannetulla metallikehikolla, mikä vähentää merkittävästi äänen värittymiä. Elementtien paritus ja suurempi etäisyys niihin kasvattaa ja tasapainottaa äänikuvaa.

Tekniset tiedot

Toimintaperiaate: dynaaminen, avoin
Taajuusvaste: 20 Hz – 22 kHz
Herkkyys (SPL 1mV): 99,8 dB
Impedanssi: 38 ohm

 

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): 7c1695b5ef63 , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.