Hifiman Sundara

alk. 399,00

Maineikas klassikko, jonka laadukkaat planaari elementit sekä ajaton look keräävät faneja

  

Kymmenen vuotta sitten perustettu Hifiman on noussut nopeasti kuulokevalmistajien kärkeen ja monen kuulokeharrastajan suosikiksi tunnustetusti hyvä-äänisillä ja teknisesti edistyksellisillä magnetostaattisilla kuulokkeillaan. 2007 ilmestyivät Hifimanin ensimmäiset RE-sarjan nappikuulokkeet ja HE-5-planaarikuulokkeet, joita pari vuotta myöhemmmin seurasi kuuluisa HE-801-soitin. Varsinainen voittokulku alkoi 2013 Hifimanin julkaistua RE-400- ja RE600-magnetostaattikuulokkeet sekä HM-901-soittimen. Loppu on historiaa.

Hifiman Sundara

Ajattomana Hifimanin budjetti päädyn mallina tunnettu Sundara tiedetään sen erinomaisesta erottelukyvystä, sekä leveästä äänikuvasta. Maineeseen on päädytty laadukkaalla magnetostaattisella elementillä, joita ohennettiin entisestään Hifimanin nyky mallien yhteydessä, sekä hyvällä ulkonäöllä, johon kuuluu Anandasta tuttu pääpanta ja erittäin mukavat hybridi korvatyynyt.

Käyttökokemusta parantaa helposti vaihtettava tupla 3.5mm kuulokekaapeli, joka on jaettu ominaisuus koko hifiman malliston kanssa ja mahdollistaa esimerkiksi balansoituun kaapeliin siirtymisen. Elementti on suht helposti ajettava, muttei kuitenkaan leikkaa skaalaavuutta korkeampi tehoisempien vahvistimien kanssa.

Sundaran tasoelementti on hiljattain päivitetty 80% ohuemmalla kalvolla, jonka paksuus vastaa paremman luokan elektrostaattisia. 1-2µm paksuus osuu sopivaan tasapainoon kalvon kontrollin ja toistokyvyn välillä ja takaa erinomaisen toistokyvyn luokassaan.

Uutuutena Sundara Silver, klassikon hopeinen versio 3m johdolla ja kantolaukulla.

Tekniset tiedot:

Kaiutinelementti: takaa avoin magnetostaattinen tasoelementti
Taajuusvaste: 6hz-75kHz
Impedanssi: 37Ω
Herkkyys: 94dB
Kuulokkeen paino: 372g
Kaapeli: 1.5 metrinen kuulokekaapeli (3.5mm / 2x 3.5mm Single ended) sekä 1/4″ adapteri

Malli

Vakio, Silver

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): fb3529f367e0-1-1 , , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.