Grado SR325x

399,00

Gradon Prestige-sarjan huippumalli päivittyy uusilla elementeillä ja kaapeleilla, joka parantaa äänen rikkautta

  

SR325x

Prestige X-sarja parantaa jo edellisen E-sarjan suorituskykyä päivitetyillä puhekeloilla, sekä uudella magneettirakenteella. X-sarja parantaa Gradon perinteistä rakennetta uusilla 8 säikeisillä  kaapeleilla. Johdot on myös suojattu Gradolle poikkeuksellisesti punonnalla, joka parantaa niiden kestävyyttä. Lisäksi pääpannoissa on tapahtunut huomattava hyppy eteenpäin laadukkaalla nahkalla ja hiukan kestävämmillä liitoskohdilla.

Elementin päivityksenkin jälkeen, kuuloke säilyttää Gradon talon äänen, entisestään parannellulla keski- ja yläpään kontrollilla. Ääni on dynaaminen, ilmava ja referenssi-luokan puhdas, uhraamatta musikaalisuutta, josta Grado tunnetaan.

Gradon Prestige-sarjan huippumalli on kuulokevalmistuksen taidonnäyte. Hintaluokassaan ylivoimainen tarkkuus ja äänen avoimuus vahvistuu uudella SR325x-mallilla.

Elementin kotelointi on alumiinia. Jäykkä mutta keveä runko ei ole altis transienttisärölle. Grado-soundin parhaat puolet tulevat esiin; harmoninen äänenväri, rikkaan mehevät vokaalit, erinomainen dynamiikka ja silkinpehmeä diskantti.

Tekniset tiedot

Toimintaperiaate: dynaaminen, avoin
Taajuusvaste: 18 Hz – 24 kHz
Herkkyys (SPL 1mV): 99,8 dB
Impedanssi: 38 ohm

 

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): d583ca5a877a , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.