Hifiman Edition XS

549,00

Poikkeuksellisen hyvä, jo lippulaivoja hipova kuuloke

  

Kymmenen vuotta sitten perustettu Hifiman on noussut nopeasti kuulokevalmistajien kärkeen ja monen kuulokeharrastajan suosikiksi tunnustetusti hyvä-äänisillä ja teknisesti edistyksellisillä magnetostaattisilla kuulokkeillaan. 2007 ilmestyivät Hifimanin ensimmäiset RE-sarjan nappikuulokkeet ja HE-5-planaarikuulokkeet, joita pari vuotta myöhemmmin seurasi kuuluisa HE-801-soitin. Varsinainen voittokulku alkoi 2013 Hifimanin julkaistua RE-400- ja RE600-magnetostaattikuulokkeet sekä HM-901-soittimen. Loppu on historiaa.

Hifiman Edition XS

Hifiman on jo vuosia tunnettu maailmanluokkaisista magnetostaattisista kuulokkeistaan. Tutkimustyö topologian parissa noudattaa tyypillistä lippulaivasta alaspäin valumaa aina budjetti malleihin asti.

Edition XS on poikkeuksellinen siinä, että äänikuvan tarkkuutta ja laajuutta voi verrata jo lippulaivamalleihin, ilman turhia kompromisseja muilla alueilla. Tälle suurena osatekijänä on Susvarasta sovellettu Stelth Magnet rakenne, joka pyrkii häivyttämään itse magneettien aiheuttamat vaikutuksen aaltorintamaan, sekä tasoittamaan niiden luomaa magneettikenttää. Yhdessä tämän ja loppuun asti hiotun kalvosuunnittelun kanssa XS kykenee henkeäsalpaavaan suorituskykyyn, jossa usein vahvistin jää kakkoseksi.

Uuteen kuulokelinjaan kuuluu jo HE400SE:stä tuttu pääpanta, jonka hiukan ulospäin taitettu kiinnike keventää päähän kohdistuvaa painetta. Edition XS onkin mainio hyppy suoraan huippukuulokkeiden ytimeen.

Kaiutinelementti: takaa avoin magnetostaattinen tasoelementti

Tuotetiedot:

Taajuusvaste: 8Hz-50kHz
Impedanssi: 18Ω
Herkkyys: 92dB
Kuulokkeen paino: 405g
Kaapelin liitäntä: 3.5mm

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): 0309190fb2cf-1 , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.