Hifiman Ananda

779,00

Hifimanin HE-sarjan pikkuveli.

  

Kymmenen vuotta sitten perustettu Hifiman on noussut nopeasti kuulokevalmistajien kärkeen ja monen kuulokeharrastajan suosikiksi tunnustetusti hyvä-äänisillä ja teknisesti edistyksellisillä magnetostaattisilla kuulokkeillaan. 2007 ilmestyivät Hifimanin ensimmäiset RE-sarjan nappikuulokkeet ja HE-5-planaarikuulokkeet, joita pari vuotta myöhemmmin seurasi kuuluisa HE-801-soitin. Varsinainen voittokulku alkoi 2013 Hifimanin julkaistua RE-400- ja RE600-magnetostaattikuulokkeet sekä HM-901-soittimen. Loppu on historiaa.

Hifiman Ananda

Hifimanin HE-sarjan pikkuveljenä tunnettu Ananda tarjoaa neutraalin, luonnollisen ja leveän äänikuvan. Se lainaa HE-sarjan parhaat puolet kuten epäsymmetrisesti aukeavat korvatyynyt ja asymmetrisen magneetti rakenteen, mutta isoveljistään eroten tarjoaa korkeampaa herkkyyttä, joka mahdollistaa parituksen heikompien vahvistimen ja esimerkiksi mobiili laitteiden kanssa.

Korvatyynyinä toimivat Hifimanin uudemmista kuulokkeista tutut hybridi tyynyt, jotka suuntaavat tasoelementin paremmin korvakäytävään. Lisäksi Ananda paransi yhteensopivuutta vaihtamalla 3.5mm liitäntöihin.

Kaiutinelementti: takaa avoin magnetostaattinen tasoelementti
Taajuusvaste: 8Hz-55kHz
Impedanssi: 25Ω
Herkkyys: 103dB
Kuulokkeen paino: 400g
Mukana: 6,35mm ja 3,5mm 90° liittimelliset johdot

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): c944f672738b-2 , , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.