Hifiman Ananda

alk. 699,00

Hifimanin korkean keskipään mallina tunnetun Anandan toistokyky on harpannut huomattavasti

  

Kymmenen vuotta sitten perustettu Hifiman on noussut nopeasti kuulokevalmistajien kärkeen ja monen kuulokeharrastajan suosikiksi tunnustetusti hyvä-äänisillä ja teknisesti edistyksellisillä magnetostaattisilla kuulokkeillaan. 2007 ilmestyivät Hifimanin ensimmäiset RE-sarjan nappikuulokkeet ja HE-5-planaarikuulokkeet, joita pari vuotta myöhemmmin seurasi kuuluisa HE-801-soitin. Varsinainen voittokulku alkoi 2013 Hifimanin julkaistua RE-400- ja RE600-magnetostaattikuulokkeet sekä HM-901-soittimen. Loppu on historiaa.

Hifiman Ananda

Hifimanin korkean keskipään mallina tunnettu Ananda tarjoaa nopeaa ääntä, hyvin kerrostetun äänikuvan ja neutraalin toistovärin. Toistokyky on harpannut huomattavasti vanhoista malleista ja alkuperäiseen Anandaan verrattuna painoarvot siirtyneet lähemmäs Aryaa ja Susvaraa, kuin HE1000:tta.

Muiden Hifiman mallien tapaan Ananda on päivitetty Stealth-Magnet teknologialla, joka minimoi magneettien vaikutuksen ääniaallon muotoon ja täten parantaa korkeiden taajuusalueiden toistoa. Ananda edustaa Symmetrisen magneettirakenteen mallistoa, joka tuottaa asymmetriseen verrattuna suuremman äänikuvan.

Korvatyynyinä toimivat Hifimanin uudemmista kuulokkeista tutut asymmetriset hybridi tyynyt, jotka muotonsa takia suuntaavat tasoelementin paremmin korvakäytävään. Liittiminä toimivat 3.5mm TRS plugit.

Tuotteesta on olemassa kaksi eroavaa versiota: Stealth ja Nano. Nano version viimeistely on poikkeuksellisesti hopeinen Sundara silver tapaisesti. Pääasiallisena erona Stealth versioon on huomattavasti ohuempi kalvo, joka pienemmän interiansa takia mahdollistaa tarkemman toistokyvyn, mutta vaatii tiukempaa kontrollia vahvistimelta.

Tekniset tiedot

Kaiutinelementti: takaa avoin magnetostaattinen tasoelementti
Taajuusvaste: 8Hz-55kHz
Impedanssi: 16Ω (Stealth), 14Ω (Nano)
Herkkyys: 93 dB (Stealth), 94 dB (Nano)
Kuulokkeen paino: 398g (Stealth), 419g (Nano)
Mukana: 6,35mm ja 3,5mm 90° liittimelliset johdot

Malli

Stealth, Nano

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): c944f672738b-2 , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.