Grado Red

219,00

Uudenlainen kelarakenne ja signaaligeneraattorin liikkuvien osien massa 17% aiempaa pienempi.

  

Gradon äänirasiat ovat käsite. Ne tunnetaan poikkeavista teknisistä ratkaisuista ja erittäin kilpailukykyisestä äänenlaadusta. Gradon äänirasia on erinomainen valinta, kun toiveena on tasapainoisesti soiva, riittävän laajakaistainen ja äänitteen yksityiskohtia luonnollisella tavalla esiin tuova äänirasia.

Gradon Prestige-sarjan äänirasioissa on korkea antojännite ja ne on suunniteltu toimimaan vakaasti vaativammassakin käytössä. Neulan alhaisen massan ansiosta taajuusvaste ylettyy 50 kilohertsiin tarvittavan neulavoiman jäädessä 1-2 grammaan. Jokaisessa Prestige-sarjan äänirasiassa on vaihdettava neula. Suorituskyky on hintaluokassaan huipputasoa.

Grado Red

Uusissa Red- ja Blue-äänirasioissa on uudenlainen kelarakenne ja signaaligeneraattorin liikkuvien osien massa 17% aiempaa pienempi. Red- ja Blue-malleissa on käytetty samaa neliosaista OTL-neulavartta kuin Silver2- ja Gold2-rasioissa, samanlaista messinkiholkkiin asennettua erikoissuunniteltua elliptistä timanttineulaa, mutta keloissa käytetty hapeton kuparijohto on vakiojohtoa.

Red-mallit ovat Blue-tuotantolinjalta poimittuja, kovemmat testikriteerit täyttäviä yksilöitä (vain noin 10% koko määrästä).

Taajuusvaste: 10Hz-55KHz
Toimintaperiaate: MI (moving iron)
Kanavaerotus (1KHz): 30 dB
Oton kuormitusimpedanssi: 47K
Antojännite (1KHz 5CM/sec.): 5mV
Suositeltu neulavoima: 1,5g
Neulan profiili: elliptinen
Induktanssi: 45mH
Resistanssi: 475 ohm
Komplianssi: 20 µm/mN
Vaihdettava neula: kyllä
Asennus: S/P
Paino: 5,5g

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): e0c2d50ede6d , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.