Grado The Statement3

3990,00

Huippukevyt jännitegeneraattori, boori-neulavarsi ja Gradolle erityisesti profiloitu timanttineula kauniissa puukotelossa.

  

Statement-sarjan huippuäänirasioiden valmistus- ja kokoonpano vaatii äärimmäistä tarkkuutta. Kaikissa Statement-rasioissa on käsin tehty puukotelo (Jarrah-puusta), kiinteät kelat, pienimassainen jännitegeneraattori, yksiosainen magneettipiiri ja vain Gradolle profiloitu timanttineula ja boori-valmisteisella neulavarrella. Statement-sarjan rasioiden ääni on vahva ja dynaaminen matalimpia bassoja myöten. Diskanttitoisto on hienoa, nopeaa ja ulottuvaa, keskialue soinnikkuuden juhlaa, äänikuva tarkka ja mukaansatempaava.

Suositeltu neulavoima vaihtelee 0,75 – 2 gramman välissä. Kaikissa puukoteloisissa äänirasioissa on 1/2″ asennus.

Grado The Statement3

Grado Statement3-huippuäänirasiassa on neljä uudelleen suunniteltua kelaa, huippukevyt jännitegeneraattori, boori-neulavarsi ja Gradolle erityisesti profiloitu timanttineula. 1,0 mV antojännitteellä saavutetaan maksimidynamiikka kohinattomista levysoitinesivahvistimista. Puukoteloinen (Jarrah), massaoptimoitu rasia tuottaa paljon matalataajuista informaatiota ja dynaamisen bassotoiston keskialueen toistuessa sävyiltään rikkaasti, monikerroksisesti ja erittäin uskottavasti. Diskanttitoisto laajakaistaista, nopeaa ja hienonherkkää. Rasia luo yksityiskohtaisen ja tarkaa äänikuvan. Ääni ympäröi kuuntelijan ja vetää musiikin pauloihin.

Tekniset tiedot

Antojännite: 1,0mV @ 5 CMV (45)
Taajuusvaste: 5-65 KHZ
Kanavaerotus: keskim. 45 dB – 10-30 kHZ
Kuormitusimedanssi: 47000 ohm
Induktanssi: 8 mh
Resistanssi: 72 ohm (riippumaton kapasitiivisesta kuormasta)
Rungon massa: 10 g
Neulavoima: 1,6 – 1,9 g

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): 46a0a7ac2773 , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.