Grado Silver

269,00

Korkea antojännite ja suunniteltu toimimaan vakaasti vaativammassakin käytössä. Samaa sarjaa, kun Gold

  

Gradon äänirasiat ovat käsite. Ne tunnetaan poikkeavista teknisistä ratkaisuista ja erittäin kilpailukykyisestä äänenlaadusta. Gradon äänirasia on erinomainen valinta, kun toiveena on tasapainoisesti soiva, riittävän laajakaistainen ja äänitteen yksityiskohtia luonnollisella tavalla esiin tuova äänirasia.

Gradon Prestige-sarjan äänirasioissa on korkea antojännite ja ne on suunniteltu toimimaan vakaasti vaativammassakin käytössä. Neulan alhaisen massan ansiosta taajuusvaste ylettyy 50 kilohertsiin tarvittavan neulavoiman jäädessä 1-2 grammaan. Jokaisessa Prestige-sarjan äänirasiassa on vaihdettava neula. Suorituskyky on hintaluokassaan huipputasoa.

Grado Silver

Uusissa Silver2- ja Gold2-äänirasioissa on uudelleen suunnitellut kelat ja 17% pienempi signaaligeneraattorin liikkuvien osien massa. Silver2- ja Gold2-malleissa on neliosainen OTL-naulavarsi ja kelat, joissa on käytetty hyvin puhdasta pitkäkiteistä (UHPLC) hapetonta kuparijohtoa. Neula on messinkiholkkiin asennettu erikoissuunniteltu elliptinen timanttineula.

Taajuusvaste: 10Hz-60KHz
Toimintaperiaate: MI (moving iron)
Kanavaerotus (1KHz): 35 dB
Oton kuormitusimpedanssi: 47K
Antojännite (1KHz 5CM/sec.): 5mV
Suositeltu neulavoima: 1,5g
Neulan profiili: elliptinen
Induktanssi: 45mH
Resistanssi: 475 ohm
Komplianssi: 20 µm/mN
Vaihdettava neula: kyllä
Asennus: S/P
Paino: 5,5g

Kiinnitys

standard mount, P-Mount

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): 3b0ac8dc0c40 , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.