Furutech TP609E NCF

2130,00

Kaikki kikat hyödyntävä virtajakaja huippuluokan pistokkeilla high-end hifisetin viimeistelyyn

  

TP609E NCF

Monet hifiä harrastavat käyttävät hurjasti vaivaa koko signaaliketjun optimoimiseen, mutta usein unohtavat virtapuolen kokonaan. Furutechin filosofia on, että joka ikinen komponentti audio-järjestelmässä on tärkeä ja pyrkii itse hiomaan AC-virransiirron parhaimmilleen, laadukkaalla kaapeloinnilla ja virtaliittimillä.

Huonolaatuinen virta on yleinen ja usein vähemmän huomioitu ongelma, jonka kuulee ylimääräisenä särönä, kun usein hyvin säröinen AC-virta kohtaa hyvänkinlaatuisen virtalähteen. Lopputuloksena ääni ei välttämättä tunnu yhtä napakalta ja erityisesti korkeisiin taajuuksiin saattaa peilautua erillaista mölyä muista laitteista. TP60 pyrkii korjaamaan tämän eristetymmällä suunnittelullaan.

TP609E NFC on hengeltään, kuin tavallinen virtajakaja, mutta huippulaadukkaat korkealle virransiirrolle suunnitellut ja kullatut suko-pistokkeet, sekä matala vastuksinen kaapeloiti ovat laadultaan jotain, mitä perus rautakaupasta ei saa. Virtajakaja on rakennettu korkealaatuiseen alumiinikoteloon, erillaisten haittasignaalien, kuten RFI eristämiseksi. TP609 on suunniteltu ilman ylimääräistä vastusta virransiirrossa, joten se käyttää eristykseen vain sisäisesti Furutechin GC-303 pintakäsittelyainetta, joka toimii signaalieristeenä. Lisäksi NFC malli käyttää keraamisista nano kristalleista koostuvaa ainetta, joka toimii piezoelektrisenä suojana.

Virtakaapeli ei kuulu hintaan

Tekniset tiedot:

Jännite: 250V AC 50/60Hz
Mitat (L x K x S): 266 x 130 x 56 mm
Paino: 2,85 kg

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.