Furutech TP60E

429,00

laadukas RFI-signaaleilta ja maadoitus ongelmilta eristetty virtajakaja huippuluokan pistokkeilla

  

TP60E

Monet hifiä harrastavat käyttävät hurjasti vaivaa koko signaaliketjun optimoimiseen, mutta usein unohtavat virtapuolen kokonaan. Furutechin filosofia on, että joka ikinen komponentti audio-järjestelmässä on tärkeä ja pyrkii itse hiomaan AC-virransiirron parhaimmilleen, laadukkaalla kaapeloinnilla ja virtaliittimillä.

Huonolaatuinen virta on yleinen ja usein vähemmän huomioitu ongelma, jonka kuulee ylimääräisenä särönä, kun usein hyvin säröinen AC-virta kohtaa hyvänkinlaatuisen virtalähteen. Lopputuloksena ääni ei välttämättä tunnu yhtä napakalta ja erityisesti korkeisiin taajuuksiin saattaa peilautua erillaista mölyä muista laitteista. TP60 pyrkii korjaamaan tämän eristetymmällä suunnittelullaan.

TP60E on hengeltään, kuin tavallinen virtajakaja, mutta huippulaadukkaat korkealle virransiirrolle suunnitellut ja kullatut suko-pistokkeet, sekä matala vastuksinen kaapeloiti ovat laadultaan jotain, mitä perus rautakaupasta ei saa. Virtajakaja on rakennettu korkealaatuiseen alumiinikoteloon, erillaisten haittasignaalien, kuten RFI eristämiseksi. TP60 lisää ääneen nyanssia ja dynamiikkaa, joka tyypillisesti jää mölyn peittoon. Korkeampi resoluutio ja hiljaisempi tausta voi yllättää!

Virtakaapeli ei kuulu hintaan

Tekniset tiedot:

Jännite: 250V AC 50/60Hz
Virransieto: 10A
Mitat (L x K x S): 130  X  60 X  200mm
Paino: 0.94Kg

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.