Zephyr MIMC Star

2530,00

Musikaalinen matalan antojännitteen safiiri-neulavartinen Low-output Fixed Coil -äänirasia

  

Fixed Coil -äänirasioiden perusidea on saada neula pysymään levyurassa jatkuvassa kontaktissa uraseinämän kanssa ja näin poimimaan levyltä kaiken siellä olevan informaation. Ratkaiseva tekijä tässä tehtävässä on Soundsmithin äänirasioiden tärkein ominaisuus: liikkuvien osien mahdollisimman pieni massa. Fixed Coil – äänirasioiden liikkuvien osien massa on noin viidesosa tyypillisen mc-äänirasian verrattuna. Pienen massan ansiosta neula/neulavarsikokonaisuuteen varastoituu vähemmän energiaa, ja siksi, vaimennuksesta huolimatta, myös neulaan takaisinpäin heijastuvaa energiaa on vähemmän.

Neula pysyy täten hallitummin levyurassa (vähemmän ”urajitteriä”), minkä kuulee esim. mc-äänirasioihin nähden jopa 10-15dB (1000Hz) parempana kanavaerotuksena. Pieni liikkuvien osien massa tarkoittaa myös korkeampaa luonnollista resonanssitaajuutta ja resonanssin pienempää amplitudia. Näin generaattorisysteemiin kohdistuu pienempiä värähtelyvoimia, mikä edelleen parantaa äänen tarkkuutta. Lisäksi neula kulkee urassa ääneti ilman sihinää.

Muihin etuihin kuuluu esimerkiksi: Rauta-ankkurirasian jousitusjärjestelmän luonnollinen kestävyys, joka estää rasian rikkoontumista sekä johtojen väsymisen ja kovettumisen hitaus, koska kiinteistä keloista
tulevien lead-out johtojen ei tarvitse taipua jatkuvasti edestakaisin. Lisäksi rakenteen ansiosta Fixed Coil -äänirasioiden suoritusarvoja (antojännite, komplianssi, monofonisuus) voidaan vaihtaa muuttamatta liikkuvien osien massaa, ääniominaisuuksia tai muotoa. Fixed Coil – äänirasioiden kuusikylkinen runko suojaa häiriöiltä ja täten vähentää huomattavasti kohinaa sekä surinaa. Rakenteen ansiosta käytetyn Soundsmith-äänirasian voi korjauttaa valmistajalla pienellä summalla alkuperäiseen kuntoon.

Zephyr MIMC Star

Päivitetty Zephyr MIMC STAR on Soundsmithin edullisin lähtötason low-output-äänirasia (0.4 mV), mutta sen suorituskyky on kuitenkin lähellä Paua, Sussurro ja Hyperion-rasioiden tasoa. Zephyr MIMC STARin erikoisominaisuus on uusi lasertyöstetty safiirineulavarsi ja contact line-timanttineula. Kiinteäkelainen matalan antojännitteen (0.4 mV/5cm/sec) äänirasia contact line -neulalla (6 x 17 µm) ja safiirineulavarrella.

Valmistajan sivu

  • Neulavoima: 1.8 – 2.2g
  • Neulan massa: 0.32mg
  • Komplianssi: 10/12µm/mN
  • Taajuusvaste: 15- 45 000 Hz ± 2dB
  • Kanavaerottelu: 28dB (1000Hz)
  • DC- resistanssi 10Ω
  • Dokonaispaino: 12.2g
  • Suositeltu kuormitus ≥ 470Ω
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.