Audiovector R6 Avantgarde

alk. 23700,00

Iso äänikuva ja dynaaminen sointi, täynnä innovatiivista suunnittelua. Todellisen musiikinystävän unelmakaiutin

  

Audiovector R6 Avantgarde -lattiakaiutin

INNOVATIIVISTA SUUNNITTELUA

R6 -mallisarjan kotelot ovat tehty resonoimattomasta (HDF) puumateriaalista, jolla vaimennetaan kotelon sisäiset resonanssit. Kotelon pyöreä muoto vähentää sisäisiä seisovia aaltoja, parantaa kotelon jäykkyyttä, ja toimii akustisesti oikeaoppisesti.
Kaiutinelementit ovat kiinnitetty kaiuttimen etulevyn tukirunkoon joka vaimentaa koteloa entisestään, samoin kuin superjäykkä ”selkäranka” kaiuttimen takana.

Audiovector käyttää kaiuttimissaan aitoa puuviilua, perusväreinä on tarjolla pianomusta, pianovalkoinen, Italian Walnut ja African Rosewood.
Näiden perusvärien lisäksi koko mallistoon on tilattavissa myös useita upeita erikoisvärejä (mm. Italian Grey ja Porsche- väri ”Kreide”). Lisävärin hinta on 1800€ pr. Kaiuttimet maalataan Kööpenhaminassa superauto-maalaamossa, pianolakatuissa kaiuttimissa on kuusikertainen lakkaus.

Kaiutinelementit ovat Audiovector:in omaa suunnittelua, yhteistyössä tanskalaisen elementtivalmistajan kanssa. Näin elementit saadaan optimoiduiksi jakosuodinkomponenttien kanssa ja lopputulos on täydellinen.

Erittäin laadukkaat, kaiutinterminaalit valmistetaan myös Audiovectorilla Tanskassa ja ovat nyt todella hyvin sormiin sopivat, helposti avattavat ja kiristettävät! Koko R6-sarja on kaksoisjohdotettavissa.

UUDET DISKANTTIELEMENTIT

R6 Avantgarde käyttää uutta AMT-diskanttia (Avantgarde- ja Arreté-malleissa) jossa on aikaisempaa mallia vahvempi Neodynium-magneetti, ja erittäin ohut ja kevyt kalvo, erottelukykyisempää toistoa varten, lisäksi diskantti ”hengittää” kotelon takaa tulevasta portista. Audiovector on nimennyt sen Soundstage Enhancement Concept-tekniikaksi (SEC) Tällä teknologialla diskanttiin saadaan enemmän syvyyttä ja äänen avaruutta. Diskantti on kiinnitetty koteloon vaimennetulla 3-piste kiinnityksellä No Energy Storage (NES), joka vaimentaa paremmin diskantin runkoon tulevia resonansseja.

Kaikki elementit ovat Tanskassa käsin tehtyjä.

UUDET BASSOELEMENTIT

Kaikki R6-mallit (Signature, Avantgarde, Arreté) ovat päivitetty uusilla bassoelementeillä ja hienolla (ICB) Isobaric Compound Bass -teknologialla. Kotelon sisuksiin kätkeytyy yksi 6.5″ ja pohjaan yksi 8″ elementti, jotka ovat Isobaarisella kotelotekniikalla toteutettu. Tällä järjestelmällä saadaan syvempi, tarkempi ja vaihevirheetön bassotoisto.

PÄIVITYS

Yksi Audiovectorin ainutlaatuisista ominaisuuksista on mahdollisuus päivittää kaiutin parempaan malliin! (IUC INIVIDUAL UPGRADE)

Avantgarde malli on siis päivitettävissä myöhemmin parempaan Arreté- malliin!

Lataa esite

OMINAISUUKSIA

Toistoalue: 26Hz – 52 kHz
Diskantti: R AMT
Keskialue/bassoelementti: 6.5″ Carbon
Kotelotyyppi: 8+6,5″ isobaarinen bassorefleksi
Jakotaajuudet: 100 Hz / 350 Hz / 3 kHz
Tehonkesto: 450 W
Mitat: ( K x L x S): 1234 x 278 x 431 mm
Värit: satiinivalkoinen, ruusupuu, pianolakattu musta ja pähkinä

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.