Audio Physic CLASSIC 25

4890,00

Classic 25 ammentaa ratkaisuja Reference -sarjasta ja on hyvä esimerkki Audio Physic -filosofiasta joka perustuu jatkuvaan parannusten kehittelyyn

  
CLASSIC 25

Jatkuva parannusten kehittely on ollut osa Audio Physic -filosofiaa
ensimmäisestä päivästä lähtien, ja uusi Classic 25 on hyvä esimerkki tästä lähestymistavasta. Yhdistimme monia ratkaisuja, materiaaleja ja tekniikoita, jotka on alun perin kehitetty Reference Line -sarjallemme luodaksemme edullisen kaiuttimen, joka on akustisen suorituskyvyn suhteen hyvin lähellä huippuluokan kaiuttimiamme

Kuten edeltäjänsä, menestynyt Classic 20, Classic 25 käyttää ainutlaatuista Sandwich Cabinet -rakennettamme. Tämä koostuu vahvasta sisäytimestä, johon taustamaalatut lasipaneelit on liimattu ulkopuolelta elastisilla akrylaattiliimaraidoilla. Lasin ja MDF:n täysin erilaisten resonanssiominaisuuksien ja elastisen akrylaatin vaimennusominaisuuksien vuoksi kaikenlaiset tärinät vaimentuvat erittäin tehokkaasti, ei-toivottu ”kaappiääni” ei yksinkertaisesti ole enää ongelma.

Liimanauhat muodostavat myös tarkasti määritellyn raon ytimen ja ulkopaneelien väliin, ja äänieristysvaikutus on samanlainen kuin kaksoislasisissa ikkunoissa: Kaapin sisäpuolelta ulos ei siirry ääntä muulla tavalla, kuin mitä kuuluu kaiutinelementtien edessä. Kokonaisvaikutelma on yksinkertainen, mutta upea: et kuuntele kaiutinta, vaan puhdasta musiikkia.

Toinen näiden lasipaneelien lyömätön etu on niiden erittäin kestävä korkeakiiltoinen pinta, joka on huomattavasti parempi kuin mikä tahansa perinteinen maalipinta. Jopa monien vuosien jälkeen ne näyttävät yhtä turmeltumattomilta kuin uusina, koska ne eivät ole menettäneet mitään loistostaan ​​ja syvyydestään.

Classic 25 perii toisenkin Classic 20:n suunnittelun erikoisuuden – näkymättömän subwooferin. Tämä sijoitetaan omaan tilaansa kotelon sisään, bassorefleksiventtiili sijaitsee kaapin alaosassa ja avautuu kaiuttimien sokkelia kohti. Aukon edessä oleva korkean teknologian keraamisen vaahtomuovin pala estää ei-toivotut puhinaäänet, jotka ovat yleisiä muille bassorefleksimalleille. Classic 25:n sisällä olevan bassokaiuttimen koko on kuitenkin kasvanut edeltäjäänsä verrattuna: sen halkaisija on nyt 8 tuumaa, mikä parantaa huomattavasti matalien äänien toistokykyä.

Myös kaikki muut elementit edustavat Classic Line -mallimme nykyistä huippua. Keskialueen elementissä on ainutlaatuinen Audio Physic Dual Basket Design, kudottu lasikuitukalvo ja Phase Plug, joka on asennettu suoraan magneettimoottoriin, mikä helpottaa lämmönhallintaa elementin sisällä. Huomion kiinnittäminen keskiäänielementin yksityiskohtiin on erityisen tärkeää, koska ihmiskorva on erittäin herkkä sen kattamalla taajuusalueella, sillä siihen kuuluu suurin osa ihmisäänestä. Tämän elementin äänen selkeys ja luonnollisuus ovat vertaansa vailla tässä hintaluokassa.

Classic 25:n diskanttikaiuttimen magneettimoottori on myös taidokkaasti tuuletettu, joten saksalaisen erikoisyrityksen valmistamalla pehmeällä diskantin kuvulla on aina ihanteelliset toimintaolosuhteet raskaassakin kuormituksessa. Tehokkaan magneetin ja alhaisen oman resonanssin ansiosta diskanttikaiutin saavuttaa esimerkillisen signaalin eheyden kauas kuuloalueen yli. Pieni torven muotoinen ääniohjain ympäröi varsinaista kupolia ja varmistaa saumattoman siirtymän keskitaajuuksien ja korkeiden taajuuksien välillä. Joten jopa niin sanotun makean paikan ulkopuolella pääset nauttimaan rennosta musiikkielämyksestä.

Kaiken kaikkiaan uusi Classic 25 on merkittävä parannus jo ennestään erittäin hyvästä Classic 20:stä. Se on itse asiassa niin hyvä, että akustisen suorituskyvyn suhteen se on hyvin lähellä joitain REFERENCE Line -kaiuttimiamme, kuten Avanti 35. Todellisessa hintaluokassaan Classic 25 on epäilemättä aivan omaa luokkaansa.

Aidossa puuversiossa, pähkinä tai kirsikka, luonnolliset puupinnat kohtaavat jalomustan lasin kapeassa etulevyssä ja välittävät siten hillittyä eleganssia.

Tekniset tiedot:

Herkkyys: 89 dB
Nimellisimpedanssi: 4 Ω
Suositeltu teho: 20 – 120 W
Taajuusvaste: 34 Hz – 30 kHz
Mitat (L/K/S): 170 x 1050 x 290 mm
Paino: 27 kg

Värivaihtoehdot:

  • Lasi valkoinen
  • Lasi musta
  • Lasi punainen
  • Lasi antrasiitti
  • Lasi hopeanharmaa
  • Lasi helmenvalkoinen
  • Kirsikka
  • Pähkinä
Pintakäsittely

Lasi valkoinen, Lasi musta, Lasi punainen, Lasi antrasiitti, Lasi hopeanharmaa, Lasi helmenvalkoinen, Pähkinä, Kirsikka

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.