Audio Physic AVANTERA

alk. 24790,00

Stoalaisen järkähtämätön akustinen mestariteos toistaa niin herkimmätkin nokturnit kuin maata järisyttävimmät klubi klassikot vaivattomasti

  

Oletko koskaan kokenut flyygelin dynamiikkaa livenä konsertissa? Herkimmästä piano pianissimosta, joka leijuu kuin untuvahöyhen, aina raakaan tunteen paloon, jossa koskettimet melkein irtoavat sijoiltaan? Tämä myrskyisä dynamiikka ja äänien virtuoosimainen vuorovaikutus – näistä se konsertin tunnelma rakentuu.

AVANTERA

Tällaiset hypyt dynamiikassa asettavat kaiuttimet todella haastavan tehtävän eteen. Toisin kuin soittimessa, jonka runko voimistaa sointia ja äänenvoimakkuutta, on kaiutinkaapin pysyttävä stoalaisen rauhallisena. Jos kaiutin alkaa resonoida, syntyy seurauksena väistämättä epäpuhtauksia ääneen.

Audio Physicin tavoitteena on aina ollut suunnitella kaiuttimet sellaisiksi, että niiden kotelolla ei ole vaikutusta toistoon. Tästä johtuen uudessa Avanterassa, kuten kaikissa Audio Physic -huippumalleissa, on niille ominainen ajaton muotoilu. Tällä rakenteella pystytään välttämään kotelon sisäpuolelle syntyviä ääntä heikentäviä seisovia aaltoja. Jäykisteet ja erittäin paljon vääntöä kestävät keraamiset vaahtomuovipaneelit vahvistavat lisäksi kaappia ja mahdollistavat kaiutinelementeille täydelliset olosuhteet optimaaliseen suorituskykyyn.

Kaikki AVANTERAn elementit ovat viimeisintä sukupolvea. Elementit, jakosuodin ja liittimet ovat kaikki mekaanisesti irrotettu kaiuttimen kotelosta. Tämän Audio Physic -filosofian johdonmukainen toteutus näkyy niin loistavissa mittaustuloksissa kuin kuuluu erittäin avoimessa, luonnollisessa äänessä.

Aina on ollut olemassa musiikkia, jonka kuunteleminen suurilla äänenvoimakkuuksilla on vain paljon hauskempaa. Avantera vie sinut elektronisen musiikin parissa suurkaupunkien klubimaisemiin – ja pysyy järkähtämättömänä äänenpaineesta huolimatta.

Olipa kyseessä suuren mittakaavan orkesteriteoksia, iskevää elektroa tai minimalistisia gregoriaanisia lauluja, uusi Avantera on tullut hallitsemaan koko musiikin maailmaa. Nämä akustiset mestariteokset kutsuvat sinut tunteelliselle matkalle musiikin olemukseen – mistä tahansa musiikista sitten pidätkään.

Tekniset tiedot:

Herkkyys: 89 dB
Nimellisimpedanssi: 4 Ω
Suositeltu teho: 40 – 250 W
Taajuusvaste: 27 Hz – 40 kHz
Mitat (L/K/S): 202 x 1230 x 430 mm
Paino: 45 kg (puupintaiset 40 kg)

Värivaihtoehdot:

  • Lasi valkoinen
  • Lasi musta
  • Lasi punainen
  • Lasi antrasiitti
  • Lasi hopeanharmaa
  • Lasi helmenvalkoinen
  • Eebenpuu pianolakka
  • Ruusupuu pianolakka
Pintakäsittely

Lasi valkoinen, Lasi musta, Lasi punainen, Lasi antrasiitti, Lasi hopeanharmaa, Lasi helmenvalkoinen, Eebenpuu pianolakka, Ruusupuu pianolakka

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.