Amphion Helium520

alk. 1500,00

Niille, jotka pitävät avoimesta, kolmiulotteisesta ja neutraalista, mutta hiukan lämminsävyisestä äänestä. Hinta kpl.

  

Helium520 on tyylikäs ja mukaansa tempaava kaiutin. Se soveltuu erityisesti niille, jotka pitävät avoimesta ja kolmiulotteisesta, mutta hiukan lämminsävyisestä äänestä. Uuden innovatiivisen kotelorakenteen vuoksi ääni on puhdas ja luonnollinen, mutta silti dynaaminen eikä aiheuta kuunteluväsymystä silloinkaan, kun äänilähde ei ole täydellinen.

Helium520 tarjoaa todellista vastinetta rahoille. Helium soveltuu erinomaisesti niille, jotka pitävät avoimesta, kolmiulotteisesta ja neutraalista, mutta hiukan lämminsävyisestä äänestä.

Uuden innovatiivisen kotelorakenteen vuoksi, ääni on erittäin puhdas, mutta samalla löydät dynamiikkaa, jota et osannut odottaa ensi-silmäyksellä. Todellinen susi lampaan vaatteissa.

Siro ja elegantti Helium520 on helppo sijoittaa ihanteelliseen paikkaan – akustisesti ja esteettisesti. Helium520 on erinomainen kaiutin esimerkiksi elokuville. Äänessä on tukevuutta etkä todennäköisesti tarvitse erillistä subwooferia. Ääni on aina tasapainoinen vaikka kuuntelisit hyvin hiljaisella äänenvoimakkuudella.

Helium520 on saatavissa useilla eri pintakäsittelyvaihtoehdoilla. Lisäksi suojaverkkojen värit ovat valittavissa sisustukseen sopiviksi.

 

 

Toimintaperiaate: 2-tie, bassorefleksi
Diskantti: 1″ titaani
Keski – / bassoelementti: 2 x 5,25″ paperi
Jakotaajuus: 1600 Hz
Impedanssi: 4 ohm
Herkkyys: 90 dB
Taajuusvaste: 40 – 30 000 Hz
Vahvistinsuositus: 10 – 150 W
Mitat (h x w x d): 1040 x 160 x 215 mm
Paino: 16 kg
Värit: musta, valkoinen ja kokovalkoinen sekä viilukotelo pähkinä

 

väri

musta, kokovalkoinen, pähkinä, vakiovalkoinen

väriverkko

beige brown, jet black, pure white, sky blue, stone grey, turquoise blue, vakio, heather violet, sulfur yellow, traffic red, yellow green

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.