Amphion Helium410

alk. 500,00

Pienestä koosta ja helposta sijoitettavuudesta huolimatta Helium410:n ääni on tukeva ja ulottuva. Hinta kpl.

  

Helium410:n uusin päivitetty versio

on pieni, mutta pippurinen. Helium410 yllättää bassotoistollaan. Uusi pitkäiskuinen bassoelementti on nopea ja tarkka. Uusi diskantti on puhdas ja heleä. Amphion tuotteille tunnusomainen hämmästyttävä kolmiulotteisuus takaa, että Helium410 toimi yhtä hienosti stereokaiuttimena TV:n kanssa kuin vaikkapa Atmos kotiteatterin rakennuspalikkana. Elementtiuudistusten ohella myös koteloviritystä on hienosäädetty. Refleksiputken sijoitus basson takana parantaa basson laatua ja parantaa keskialueen puhtautta. Myös suojaritilät ovat vaihtuneet eli jatkossa samanlaiset kuin isommissakin malleissa muodoiltaan.

Helium410 on kooltaan helposti sijoitettavan pieni, ja muotokieleltään ajaton. Älä anna ulkonäön tai koon hämätä. Helium410:n ääni yllättää, oletpa sitten kaiken kuullut kultakorva, tai arjen tarpeisiin pitkäikäistä ääniratkaisua etsivä laatutietoinen kuluttaja.

Amphion Helium410:n suunnittelussa, on huomioitu nykypäivän vaatimukset. Tuotekehityksessä käytettiin perinteisten äänilähteiden ohella mm. Spotify-palvelua sekä muita streaming pohjaisia äänilähteitä.

Käsityönä Suomessa tehty kaiutin toimii tietokoneen ympärillä lähikenttäkuuuntelussa, TV kuuntelussa sekä täyttää huoneen selkeällä äänellä myös hiljaa taustalla kuunneltaessa. Hallitun suuntakuvionsa vuoksi se toimii myös lähellä rajapintoja, esimerkiksi työ- tai TV-tason päällä – hyllyssä tai lähellä sivu- tai takaseinää.

Pienestä koosta ja helposta sijoitettavuudesta huolimatta Helium410:n ääni on tukeva ja ulottuva, joten erillistä lisäbassoa ei tarvita.

Jos haluat helppokäyttöisen ja huippuäänisen kokonaisratkaisun:

  • Toistaaksesi musiikkia tai filmejä tietokoneelta
  • Soittaaksesi musiikia ipodilta tai puhelimesta
  • Nauttiaksesi streaming palveluista esim. Spotify Premium tilistäsi optimaalisesti
  • Kuullaksesi kuinka hyvä TV ääni voi olla
  • Nostaaksesi pelikonsolikokemuksesi uudelle tasolle

Toimintaperiaate: 2-tie, bassorefleksi
Diskanttielementti: 1″ titaani / 25mm titaani
Keski- / bassoelementti: 4,5″ paperi
Jakotaajuus: 1600 Hz
Impedanssi: 8 ohm
Herkkyys: 86 dB
Taajuusvaste: 53 – 20 000 Hz +/-3dB
Vahvistinsuositus: 20 – 80 W
Mitat (k x l x s): 259 x 132 x 220 mm
Paino: 3,5 Kg
Värivaihtoehdot: musta, valkoinen, kokovalkoinen sekä väriverkolliset

 

väri

musta, kokovalkoinen, pähkinä, vakiovalkoinen

väriverkko

beige brown, jet black, pure white, sky blue, stone grey, turquoise blue, vakio, heather violet, sulfur yellow, traffic red, yellow green

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.