Amphion Argon3S

alk. 1500,00

Luonnollisuutta, musikaalisuutta, todellisen tuntuista äänikuvaa, tarkkuutta ja yksityiskohtaisuutta. Hinta kpl.

  

Argon3S-kaiuttimien avulla tuodaan kotiympäristöön sama teknologia, jonka avulla äänisuunnittelijat ja artistit ”näkevät” syvemmälle omaan musiikkiinsa. Nyt studiomonitorien teknologia on niiden musiikin ystävien ulottuvilla, jotka haluavat kuulla lempimusiikkinsa juuri niin kuin artisti sen tarkoitti.

Amphion 3S-hyllykaiuttimet tarjoavat audiofiileille ennenkuulumattoman paljon luonnollisuutta, musikaalisuutta, todellisen tuntuista äänikuvaa, tarkkuutta ja yksityiskohtaisuutta. Näitä ammattilaiset äänitys- ja masterointistudioissa hyödyntävät päivittäin loihtiakseen taianomaisia musiikkikokemuksia ihmisille ympäri maailman.

Amphionille tyypillisen alhaisen 1600 Hz -jakotaajuuden ansiosta Argon3S-kaiuttimien korkean resoluution diskantti pelaa vaivatta yhteen kevyen, jämäkän ja nopean alumiinisen bassoelementin kanssa. Alhainen jakotaajuus ja tarkasti valitut elementtien sijoittelut muodostavat äänilähteen, joka pitää äänen koossa toistaen sen saumattomasti kaikilla taajuuksilla.

Hallittu suuntaavuus takaa sen, että Argon3S -kaiuttimet toimivat hyvin huoneesta riippumatta ja tarjoavat laajan, jopa huoneenlaajuisen optimaalisen kuuntelualueen, jolloin tasalaatuinen kuuntelunautinto on taattu huoneen koko alalla. Passiiviradiaattorin ansiosta kaiuttimien sijoitus lähelle seinää on mahdollista ja se eliminoikin täten refleksiputkia käyttävien kaiuttimien ongelmat basson pysyessä hallittuna ja sointuisana, keskialueen soidessa uskomattoman puhtaana ja luonnollisena.

Innovatiivisen akustisen suunnittelutyön lisäksi Argon3S-kaiuttimissa käytetään hopeapäällysteistä, puhtaasta kuparista valmistettua sisäjohdotusta ja Argento Audion liittimiä, joiden ansiosta signaali liikkuu virheettömästi.

Kokeile Argon 3S-hyllykaiuttimia ja varaudu upeaan kuunteluelämykseen, jonka aikana löydät uusia yksityiskohtia ja vivahteita jopa niistä suosikkikappaleistasi, jotka luulit jo läpikotaisin tuntevasi.

Vain musiikkia. Ei sen enempää, eikä yhtään vähempää.

Toimintaperiaate: 2-tie, passiivinen radiaattori
Diskanttielementti: 1″ titaani
Keski- /bassoelementti: 6,5″ alumiini
Jakotaajuus: 1600 Hz
Impedanssi: 8 ohm
Herkkyys: 87 dB
Taajuusvaste: 30 – 25.000 Hz +/- 6dB
Vahvistinsuositus: 20 – 150 W
Mitat (k x l x s): 380 x 191 x 305 mm
Paino: 12 kg
Kotelon värit: musta, valkoinen ja kokovalkoinen sekä viilukotelo pähkinä

Bonus
Tämän jalustakaiutinparin nettiostaja saa Custom Design SQ400 black kaiutinjalustat kaupan päälle. Edun arvo on 155 euroa.

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0561/1506/9094/products/FetchImage_0b412d95-ae60-475d-a6cf-537a028eb9cb_498x409.jpg?v=1632830303

 

 

väri

musta, kokovalkoinen, pähkinä, vakiovalkoinen

väriverkko

beige brown, jet black, pure white, sky blue, stone grey, turquoise blue, vakio, heather violet, sulfur yellow, traffic red, yellow green

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.