Accuphase DP-1000

SA-CD/CD-pyöritin tarjoaa virheetöntä digitaalista signaalia kiiltävänkauniista värähtelemättömästä puupaneelikotelosta.

Accuphase

Accuphase luo jännittäviä, maailman ehdotonta kärkeä olevia ja huipputeknologialla varustettuja laitteita mutta ei ehdolla millä hyvänsä. Siksi, vaikka Accuphase mielletään vahvasti teknologiasuuntautuneeksi yhtiöksi, erityisen siitä tekee sen uniikki yritysfilosofia ja ihanteet.

Accupase ei tähtää, eikä ole koskaan tähdännyt, yrityksen nopeaan laajentumiseen (oma pääoma ja yrityksen vakavaraisuus ovat tärkeämpiä), ei alennu kilpailemaan pelkällä hinnalla (pienet malli- ja valmistusmäärät mutta huippulaatua), ei tee äkkikäännöksiä laitesuunnittelussa (jokainen malli on tuotannossa vähintään neljä vuotta ja keskimäärin huomattavasti pitempään), valmistaa vain luotettavia kestäviä, korjattavissa olevia ja turvallisia laitteita, sellaisia jotka tuottavat silmälle iloa myös laitteiden sisälle katsottaessa! Se on myös sitoutunut eettisesti kestäviin markkinointikäytäntöihin.

Accuphase DP-1000 SA-CD -pyöritin

Viidennen sukupolven DP-1000 ei ole mikä tahansa cd-pyöritin, vaan 30 kg painava järeä sa-cd-pyöritin -Accuphasen tähän asti paras sellainen, ja sellainen mihin se on tehnyt useita teknisiä parannuksia. Jäykkärakenteinen pyöririnkoneisto lukee levyt tarkasti. Tyylikäs levykelkka on työstetty alumiinista ja levynlatausmekanismi käyntiääneltään hiljainen. Harjaton tasavirtamoottori pyörittää levyä vakaasti uusien viskoelastisten vaimentimien suojatessa lukupäätä tärinöiltä.

Virtalähteessä on omat rengassydänmuuntajat pyöritinmekanismille ja signaalin lukupiirille. Vastapäätä on dsp ja kellogeneraattori. Näiden lisäksi mekaniikan painopistettä on madallettu, L-runkoa on vahvistettu ja pohjalla on 12 mm paksu alumiinilevy. Ohjelmoitavat soittolistat ja kaksi digitaalista lähtöä (hs-link ja koaksiaali) helpottavat käyttäjän elämää ja peilikiiltävät puiset kylkipaneelit hivelevät silmää.

Lataa esite (eng)
Lataa hinnasto

Tekniset tiedot

Mitat: L 477 mm × K 156 mm × S 394 mm
Paino: 29,8 kg

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.