Sennheiser HD800S

1799,00

Uudella HD 800 S -mallilla Sennheiser on onnistunut vielä hieman parantamaan HD 800 -kuulokkeen suoritustasoa.

  

Olipa kyse premium-tason malleista tai äärimmäisistä referensseistä Sennheiserin kuulokkeet ovat ne, joihin muita kuulokkeita verrataan, nyt ja jos historiaa on uskominen, pitkälle tulevaisuuteen.

Sennheiser HD 800 -sarjan kuulokkeet, HD 800 ja HD 800 S, ovat saksalaista tarkkuustyötä hienoimmista materiaaleista ja komponenteista. Ne edustavat ehdotonta referenssitasoa niin muotoilultaan kuin tekniikaltaan. Ennätyssuuret kaiutinelementit ovat teräskoteloitu, tehokkaasti vaimennettu monikerroksinen metalli/muovi-pääpanta vähentää resonanssien kulkeutumista korvakuppeihin, kuulokeosan istutus on kevyt mutta vahva uusien materiaalien ansiosta ja mikrokuitupohjaiset korvatyynyt tekevät kuulokkeista mukavat käyttää pitkässäkin kuuntelussa. Ääni on mahdollisimman lunnollinen kaikkine yksityiskohtineen ja vivahteineen.

Sennheiser HD800S

Hyvää ei ole helppo parantaa. Uudella HD 800 S -mallilla Sennheiser on kuitenkin onnistunut vielä hieman parantamaan HD 800 -kuulokkeen suoritustasoa muun muassa innovatiivisella, peittoilmiön poistavalla vaimennintekniikalla. Tekniikka saa musiikin kaikki taajuudet matalimmista korkeisiin toistumaan tasapainoisesti lisäten ääneen puhtautta ja tarkkuutta valtavasta 56mm dynaamisesta kaiutinelementistä. Tyylikkään mattamustassa HD 800 S -kuulokkeessa on 6,3mm plugiliitännän lisäksi balansoitu XLR-4-liitäntä symmetriselle kaapelille. Näin ääneen saadaan entistäkin enemmän todentuntuisuutta äänilähteistä, joissa on balansoitu lähtö kuten Sennheiserin omassa HDVD 800 -kuulokevahvistimessa.

Kaiutinelementti: dynaaminen, takaa avoin
Taajuusvaste: 4 – 51000 Hz (- 10 dB)
Kokonaissärö (THD): 0,02 % (1 kHz 1 Vrms)
Kontaktipaine: ~ 3,4 N (± 0,3 N)
Plugiliitäntä: 6,3 mm / XLR4
Kaapelin pituus: 3 m
Paino ilman kaapelia: 330 g
Nimellisimpedanssi: 300 Ω
Väri: musta

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): d6d05d531c0e , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.