Sennheiser HD820

1999,00

Senkun HD 820 referenssikuulokkeet on saatu vaimennusrakenteensa ansiosta kuulostamaan erinomaisen avoimilta.

  

Olipa kyse premium-tason malleista tai äärimmäisistä referensseistä Sennheiserin kuulokkeet ovat ne, joihin muita kuulokkeita verrataan, nyt ja jos historiaa on uskominen, pitkälle tulevaisuuteen.

Sennheiser HD 800 -sarjan kuulokkeet, HD 800 ja HD 800 S, ovat saksalaista tarkkuustyötä hienoimmista materiaaleista ja komponenteista. Ne edustavat ehdotonta referenssitasoa niin muotoilultaan kuin tekniikaltaan. Ennätyssuuret kaiutinelementit ovat teräskoteloitu, tehokkaasti vaimennettu monikerroksinen metalli/muovi-pääpanta vähentää resonanssien kulkeutumista korvakuppeihin, kuulokeosan istutus on kevyt mutta vahva uusien materiaalien ansiosta ja mikrokuitupohjaiset korvatyynyt tekevät kuulokkeista mukavat käyttää pitkässäkin kuuntelussa. Ääni on mahdollisimman orgaaninen kaikkine yksityiskohtineen ja vivahteineen.

Sennheiser HD 820

Sennheiserin uudet HD 820 referenssikuulokkeet on saatu vaimennusrakenteensa ansiosta kuulostamaan erinomaisen avoimilta ja suurilta. Suljettu dynaaminen rakenne vaimentavaa ulkopuolisia hälyääniä ja vähentää kuulokkeiden äänivuotoa ulospäin tehokkaasti. Laadukkaan äänen takaavat Sennheiserin legendaariset 56 mm:n rengassäteilijät, joiden taakse vuotavan säteily johdetaan kehämäiseen vaimennusmateriaaliin kuulokelementin tai kuuntelijan korvan sijaan – tuloksena huikean realistinen, erotteleva ja luonnollinen äänimaailma.

Käsityönä valmistetut ergonomiset, kuulokekupit ja mikrokuitupintaiset korvatyynyt lisäävät kuuntelukokemuksen miellyttävyyttä entisestään. Erikseen valmistettu vaimennin vielä vähentää runkoääniä. Paketin täydentää hapettomat hopeapinnoitetut kevlar-vahvistetut symmetriset kaapelit ja Teflon-eristetyt kullatut liittimet. Suunniteltu ja valmistettu Saksassa.

Tekniset tiedot:
Taajuusvaste: 6 – 48 000 Hz (-10 dB)
Impedanssi: 300 Ω
Paino ilman kaapelia: 360 g
Kaapeleiden pituus: 3 m
Mukana tulee balansoidut XLR4 ja 4,4 mm Pentaconn -kuulokekaapelit sekä normaali 6,3 mm jakkikaapeli.

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.