Quadraspire SV2T laiteteline

alk. 1116,00

Laadukas ja elegantti brittivalmisteinen laiteteline

  

Laadukas ja elegantti brittivalmisteinen laiteteline, jonka hyllyjä voidaan helposti lisätä jälkikäteen kapasiteetin kasvattamiseksi.

Quadraspire SV2T

Kuinka tilaan Quadraspiren telineen verkkokaupasta?

1) Valitse tämän sivun yläosasta löytyvästä alasvetovalikosta haluamasi hyllytasojen väri sekä putkisarjojen tyyppi (väri/halkaisija). Huom! Eri vaihtoehdot saattavat muuttaa kokonaisuuden hintaa.

Hyllytasojen värivaihtoehdot:musta, kirsikka, tammi, vaahtera, tumma tammi (wenge)

HUOM! Bambu on oletusarvoisesti luonnonbambu, jos haluat toisen sävyn, kirjoita tilauslomakkeeseen: bamboo, kirsikka bamboo, tumma bamboo, musta bamboo

2) Oletusarvona teline toimitetaan suosituimmalla hyllyvälillä 180 mm. Joissakin tapauksissa saatat haluta esim. päätevahvistinta varten suuren hyllyvälin alimmaksi, mutta yleempiin hyllykerroksiin riittää pienempi hyllyväli. Mikäli haluat jonkun muun kuin oletusarvoisen hyllyvälin telineeseen (tai vain osaan hyllyistä), kirjoita toiveesi tilauslomakkeen lisätietoja-kenttään. Quadraspire-telineisiin on saatavilla seuraavanlaiset putkipituudet: 100, 140, 180, 216, 256, 300 ja 326 mm. Huomaathan, että esim. 4-hyllyisessä telineessä on kolme hyllyväliä.

3) Oletusarvona teline toimitetaan tasaisilla tassuilla ja piikeillä. Mikäli haluat telineeseen myös pyörät, voit valita ne Quadraspiren-tarvikelistalta lisähintaan.

Oivana apuvälineenä telineen mitoituksessa toimii Quadraspiren-apuväline, product builder,  tutustu tähän työkaluun tehtaan sivuilla:
https://www.quadraspire.co.uk/product_builder/finland/

 

Tasojen määrä

2, 3, 4, 5

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): 18dd7d8fda54-1-1-1 , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.