Q Acoustics Q Active 200

1990,00

Häkellyttävän hienoin kuuloinen aktiivikaiutin audiofiililuokkaan – poikkea kuulolle! Hinta/pari

  

Täysi korkean resoluution langaton audiojärjestelmä, joka tuottaa tinkimätöntä hi-fi-ääntä ja sopii mukavan saumattomasti elämäntyyliisi. Q Acoustics Q Active 200 aktiivikaiutinpari nyt kuultavissa MR Hifissä!


Rajaton määrä musiikkia eri lähteistä
Jokainen Q Active -järjestelmä sisältää Bluetooth® 4.1-, Apple AirPlay 2-, Spotify Connect- ja UPnP-yhteydet. Q Active on myös Roon-valmis. Q Activen mikrokokoinen hubi sisältää erittäin monipuoliset liitännät, ja siinä on myös sisäänrakennettu Chromecast™. Toisin sanoen, musiikkia on käytettävissä lähes rajattomista lähteistä, ja lisäksi voit liittää esimerkiksi vinyylisoittimen ja television Q Active -kaiuttimiin.

Q Active on suunniteltu tukemaan suosituimpia striimauspalveluja suoraan niiden natiivisovelluksista. Tämä tarkoittaa yksinkertaista ja suoraviivaista pääsyä koko maailman kattavaan musiikkikirjastoon. Q Active toimii Amazon Music-, Apple Music-, Deezer-, Qobuz-, Spotify- ja Tidal -sovellusten kanssa (osa ei vielä saatavilla Suomessa).

Q Active liitäntäyksikkö
Sanotaan se suoraan – useimmat aktiivikaiuttimet ovat painajaismaisia johtohässäköitä. Q Active tekee asian huomattavasti fiksummin. Järjestelmän pienikokoinen hubi voidaan asentaa lähelle äänilähteitä vaikka toiselle puolelle huonetta tai seinälle asennetun television taakse. Siinä on laaja valikoima fyysisiä tuloja; HDMI ARC modernille televisiolle, optinen yleisesti digitaalisille äänilähteille sekä analoginen RCA-tulo (kytkettävissä myös levysoittimen MM-äänirasialle). Hubi muuntaa kaikki lähteet korkean resoluution 24-bittiseksi / 96 kHz:n digitaaliseksi musiikkisignaaliksi, ja toistaa äänen samalla resoluutiolla langattomasti kaiuttimiin. Toisin sanoen, Q Active -järjestelmäsi voi käsitellä kaikkia kuunneltavia tiedostomuotoja langattomasti. Tämä tarkoittaa korkealaatuista langatonta äänentoistoa riippumatta äänilähteestä.

Äänenlaatu
Q Acoustics on tunnettu korkeasta hinta-laatusuhteesta. Q Active on täydellisesti varusteltu aktiivikaiutin, jonka kanssa ei tarvitse välttämättä mitään erillistä äänilähdettä musiikista nauttimiseen. Q Active 200 -kaiuttimissa on kaksi Balanced Mode Radiator (BMR) -kaiutinelementtiä, jotka mahdollistavat erinomaisen laajan äänikentän kuuntelupaikasta riippumatta. Toisin sanoen. riippumatta siitä, missä istut huoneessa, kuulet saman rikkaan, yksityiskohtaisen ja eloisan äänenlaadun Q Active -kaiuttimista.

Uniikkia suunnittelua
Huolellinen paneutuminen yksityiskohtiin on tuottanut pienikokoisen ja tehokkaan järjestelmän, joka tekee selkeän visuaalisen vaikutuksen. Mutta ennen kaikkea Q Active on suunniteltu tarjoamaan paras mahdollinen suorituskyky.

BMR-elementtien tuottaman laajan äänikuvan lisäksi älykkäästi takapaneeliin piilotettu subwoofer varmistaa syvän ja kontrolloidun bassotoiston. Lisäksi Q Acoustics on kiinnittänyt tarkkaa huomiota tapaan, jolla Q Active 200:n kotelo vaikuttaa järjestelmän äänentoistoon.

”Dart” -tuenta kotelon sisällä tuottaa tarvittavan mekaanisen vakauden takana toimiville subwoofer-yksiköille.

Helposti hyppysissä
Q Active -kaiuttimien ohjaus on mahdollista monin eri tavoin, juuri siten kuin Sinusta parhaalta tuntuu. Puhelimen tai tabletin natiivisovellukset näkevät kaiuttimen automaattisesti, kun se on liitetty kotiverkkoon. Mukava toimitettu kaukosäädin toimii 2,4 GHz radiotaajuudella, joten se ei tarvitse näköyhteyttä. Ja tottakai perustoiminnot, kuten voimakkuuden ja äänilähteen valinta käy näppärästi myös suoraan kaiuttimien tai liitäntäyksikön kosketuspainikkeista.

Tekniset tiedot
Kotelotyyppi: refleksi
Laajakaistaelementit: 2x BMR 58 mm (2,25 tuumaa)
Subwoofer suurella liikeradalla: 1 x 114 mm (4,5 tuumaa)
Jakotaajuus: 150Hz
Järjestelmän taajuusvaste (vapaa sijoitus): 46Hz – 20kHz (-6dB)

Teho (per kaiutin)
Jatkuva: teho 100 W
Huipputeho: 280 W

Paino ja mitat
Paino (per kaiutin): 7,5 kg
Mitat (per kaiutin) K x L x S: 284 x 170 x 290 mm
Mitat lisävarusteena saatavalla jalustalla K x L x S: 922 x 286 x 338 mm
Liitäntäyksikön mitat (kaiutinta kohti) K x L x S: 40 x 180 x 112 mm

Langattomat yhteydet
Hi-Res-langattoman yhteyden taajuus: 5,8 GHz
Bluetooth: v4.2 Matala energia
Wi-Fi: IEEE 802.11 a / b / g / n ja 802.11ac -yhteensopiva

Langaton siirto hubista kaiuttimiin
Näytetaajuus: 96 kHz
Bittisyvyys: 24 bittiä

Tuetut tiedostomuodot: AAC, WAV, FLAC, MP3, Vorbis, WMA ja ALAC
Bittisyvyys: 8 – 24 bittiä (formaatista riippuen)
Digitaalisen äänilähteen enimmäistarkkuus: 32 bittiä / 192 kHz

Langallinen liitettävyys
Digitaalinen optinen: 96 kHz / 24-bittinen Toslink
Digitaalinen HDMI: 96 kHz / 16-bittinen ARC (stereo)
Analoginen (asetettu linjatuloksi): 300mV / 18kΩ
Analoginen (asetettu phono MM-tuloksi): 2,6 mV / 47 kΩ

Lisävarusteena saatavissa erityisesti tälle mallille suunniteltu lattiajalusta.

Hinta/pari

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.