Q Acoustics 3020i

379,00

Budjettikuningas 3020i tarjoaa realistisen, tarkan ja nopean äänen uudistetussa kotelossa. Hinta/pari

  

Q3020i

QAcoustics on budjettiluokan referenssi. Mallisto tarjoaa musikaalisen äänentoiston, mutta ei kallista hintalappua. Priorisointi suunnittelutyössä on tehty kerrankin oikein, mikä on tässä hintaluokassa todella harvinaista. Siinä QAcousticsin asiallinen resepti kaikessa yksinkertaisuudessaan.

Uudessa 3000i-sarjassa käytetään täysin uudenlaisia kaiutinelementtejä, jakosuodinta ja vahvempaa pieniresonassista koteloa.

Uudistettu i-sarjan kompakti hyllykaiutin on äänenlaadultaan ja viimeistelyltään hintaluokkansa ehdotonta kärkeä. Parannettu 3000i-mallisarjassa käytetään ominaisuuksia Concept 500 Highend-luokan kaiuttimesta. Kotelon rakenteen P2P-teknologia on nyt käytössä myös i-sarjan kaiuttimissa. Tällä patentoidulla tekniikalla kotelon sisäinen rakenne saadaan vahvistettua ja vaimennettua entistä tehokkaammin ja äänestä saadaan entistäkin tarkempi.

Entiseen 3000-sarjaan verrattuna I-sarjan 3010i ja 3020i kaiuttimien korkeudeltaan ja syvyydeltään noin 25% suuremmalla kotelolla on saatu aikaan laajempi ja tukevampi äänikuva. Uudessa 3000i -sarjassa käytetään myös uudenlaisia kaiutinelementtejä, jakosuodinta sekä tukevampaa, pienempiresonassista koteloa.

QA3020i tarjoaa realistisen ja tarkan äänen. Bassontoisto ulottuu entistäkin matalemmalle uudistetun bassoelementin vuoksi. Uskomattoman laaja-alainen ja luonnollinen ääni pienestä kaiuttimesta. Täydellinen kaiutin sekä musiikki- että elokuvakäyttöön.

Kaiutinpaketissa on mukana:

magneettinen etumaski
2 x refleksiaukon vaahtotulppia
1 x puuvillaiset käsineet
1 x manuaali
8 x kumitassuja

AVPlus -lehden nro 1/2017 kompaktien kaiuttimien testissä:
”Q Acoustics -kaiuttimesta todetaan mm, että: ”Pieni, mutta tarkka ja erotteleva…Jos sen sijaan haussa on päättäväisesti ja tarkasti, lähes virheettömästi soiva pieni kaiutin, 3020 on oikea valinta”.

Ominaisuuksia:
Koko (L x K x S): 170 x 278 x 282 mm
Paino: 5.5 kg
Impedanssi: 6 ohmia
Herkkyys: 88 dB

Hinta/pari

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.