Naim Audio Uniti Atom (HDMI)

2599,00

Erittäin monipuolinen yhden laatikon yhdistelmälaite. Lisää vain kaiuttimet.

Tämä tuote ei ole nettimyynnissä

Uniti Atom yhdistää Naimin erinomaisiin verkkosoittimiin 40-wattisen, NAIT-integroidun pohjalta rakennetun vahvistimen ja tuloksena on äänenlaadultaan tinkimätön ja erittäin monipuolinen yhden laatikon yhdistelmälaite, joka kaipaa vain kaiuttimet seurakseen. Uniti Atom on erityisen kotonaan digitaalimaailmassa, mutta myös esim. levysoittimen liittäminen onnistuu erillisen levysoitinesivahvistimen kautta. Digitaalipuolella Uniti Atomissa on Chromecast-tuki, mikä lisää striimausmahdollisuuksia entisestään Spotifyn ja Tidalin tuolle puolen. AirPlayn kautta Uniti Novaan voi liittää Applen laitteet langattomasti ja laitteessa on myös UPnP sekä internetradio. Uniti Atom on saatavana myös HDMI Arc -liitännän kanssa, jolloin TV:n liitäminen stereolaitteistoon käy ongelmitta. Laitteen käyttö on helppoa Android/iOS-yhteensopivan Naim-applikaation avulla suoraan älypuhelimella tai tabletilla ja se toimii myös monihuonekäytössä. Bluetooth-mahdollisuus lisää entisestään laitteen monikäyttöisyyttä ja kuulokekuuntelijoille on 3,5 mm liitäntä etupaneelissa. Ohjelmistopäivitykset hoituvat langattomasti.

Uniti Atomissa käytetyt materiaalit ja komponentit ovat korkealaatuisia ja tarkoin harkittuja. Kookas rengassydänmuuntaja ja tarkkaan mietitty jäähdytys takaavat erinomaisen äänenlaadun, käyttövarmuuden ja laitteen pitkäikäisyyden. Vahvistimen 40 wattia riittävät useimpiin tarpeisiin, mutta laitteeseen saa myös kytkettyä erillisen päätevahvistimen. Peräti 40-bittinen prosessori, ylinäytteistys ja Burr Brownin DA-piiri takaavat tarkan ilmavan saundin naimimaisilla PRaT-hyveillä. Viiden tuuman LCD-näyttö ja tyylikäs muotoilu ovat katseenkestäviä.

Naimin tuotteet valmistetaan yhtiön omalla tehtaalla Salisburyssä, Englannissa.

Ottoliitännät: 1 x koaksiaalinen (RCA), 2 x optinen (TOSLINK), 2 x USB (A), 1 x RCA, HDMI ARC (optional)
Antoliitännät: Päätevahvistinliitäntä, sub/pre out (RCA), kuulokelähtö (3,5mm)
Tiedostotuki: WAV (32bit/384kHz); FLAC, AIFF, Apple Lossless (24/384); DSD (64 & 128Fs); AAC (48kHz, 320kbit); WMA, Ogg Vorbis (48kHz) , MP3
Kaukosäädin: On
Vahvistinteho (8 ohm): 40 W
Tehonkulutus: 90 W
Tehonkulutus stand by: <5 W
Mitat (L/K/S): 245x95x265mm
Paino: 7 kg

Valmistajan tuotesivu

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.