Naim Audio Muso 2

alk. 1299,00

Palkittu Mu-so 2 on suunniteltu ja valmistettu Naimin omalla tehtaalla Salisburyssä, Englannissa.

  

Naim Audio Mu-so 2 (2nd Gen)

Vuonna 2014 Naim esitteli Mu-so:n, joka nosti yhden laatikon audiolaitteiston normit aivan uudelle tasolle. Kolmen vuoden tuotekehittelyn jälkeen on aika Naim Mu-so 2:n. Se näyttää aivan edeltäjältään, mutta on täynnä uusia innovaatioita ja uutta tekniikkaa. Pienehköstä koostaan huolimatta Mu-so 2 on huikean monipuolinen ja suorituskykyinen paketti. Naimin ranskalaisen yhteistyökumppanin Focalin kanssa suunnitellut, tarkoin suunnatut kaiutinelementit yhdessä leveän, mutta matalan profiilin kanssa luovat erinomaisen äänikuvan. Laitteen 450-wattinen vahvistinosasto riittää DSP:n avustamana täyttämään suurenkin huoneen äänellä ilman ylimääräistä säröä ja kovissakin äänenpaineissa. Laitteen päällä oleva ohjauspaneeli on intuitiivinen käyttää ja Naimin oman Android-/iOS-applikaation kautta laitetta voi hallita älypuhelimella tai tabletilla.

Mu-so 2 on ajan tasalla digitaalitekniikan viimeisimmästä kehityksestä. Laitteen sydämenä ja aivoina on Naimin omaa suunnittelua oleva 32-bittinen signaaliprosessori. UPnP:n avulla Mu-so kykenee toistamaan tietokoneelle tallennettuja, korkearesoluutioisia musiikkitiedostoja aina 24bit/384kHz:iin asti. Laitteessa on myös bluetooth sekä mahdollisuus internet-radion kuunteluun. 3,5 millin plugin kautta laitteeseen voi kiinnittää minkä tahansa linjatasoisen analogilaitteen ja USB-portin ja optisen oton kautta digitaaliset laitteet. Mu-sossa on tietenkin Spotify- ja Tidal-tuet. Yöpöydällä laitetta käyttävät saattavat myös ilahtua herätyskellotoiminnosta.

Mu-so 2 toimii myös monihuonesysteeminä ja sillä voi yhdistää Naimin oman sovelluksen, AirPlay 2:n tai Chromecastin avulla koko asunnon toimimaan yhdessä. Mu-sossä on loudness-säätö ja kolme eri ekvalisointia, joilla Mu-so 2:n saa toimimaan myös lähellä seinää tai nurkassa.

Palkittu Mu-so 2 on suunniteltu ja valmistettu Naimin omalla tehtaalla Salisburyssä, Englannissa.

Laite on harjattua alumiinia, kaiuttimen suojakangas tummanharmaa. Kangas on saatavana myös rusehtavanvihreänä (oliivi), oranssina (terrakotta) tai turkoosinsinisenä (riikinkukko).

Tekniset tiedot:
• Analoginen otto: 3,5 mm plugi
• Digitaaliset otot: USB2 (A) ja optinen S/PDIF (96 kHz), HDMI ARC
• Striimaus: AirPlay 2, Chromecast, Spotify (Connect), TIDAL, UPnPTM, Bluetooth, Roon-valmius
• Internet-radio: Windows Media, MP3, ACC, Ogg Vorbis, MMS
• Audiomuodot: WAV, FLAC, AIFF, ALAC 24bit/384kHz; MP3 ja AAC 48kHz, 320bit; OGG ja WMA 48kHz; DSD 64 ja 128Fs; Bluetooth SBC, AAC. Gapless kaikissa formaateissa.
• Teho: 450 W (6 x 75 W)
• Kaukosäädin: RC5 tai puhelimen kautta Naimin omalla, monipuolisella sovelluksella
• Tehonkulutus: Normaalikäytössä 17W, standby alle 2W
• Mitat (L/K/S): 628x122x264mm
• Paino: 11,2 kg

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.