Naim Audio Muso Qb 2nd Generation

alk. 999,00

Uudistunut yhden laatikon nykyaikainen ja hienoääninen musiikkisysteemi.

  

Mu-so Qb 2

Alkuperäinen Naim Mu-So keräsi palkintoja lehdistöstä ja kehuja käyttäjiltä – nyt esittelyssä entistä parempi, uusittu Naim Muso Qb 2nd Generation. Naim Mu-so Qb 2nd Gen yhdistää huippulaadukkaan Naim vahvistimen, verkkosoittimen ja virtalähteen erinomaisiin Focal kaiutinelementteihin.

Mu-so Qb on tyylikäs yhden laatikon langaton kaiutinjärjestelmä, jonka kehittämisessä Naim on käyttänyt Bentleyn autostereosysteemien luomisessa oppimiaan asioita. Pienestä koostaan huolimatta Mu-so Qb on huikean monipuolinen ja suorituskykyinen paketti. Laitteen tarkoin suunnitellut ja suunnatut kaiutinelementit luovat yhdessä uskottavan stereokuvan ja yhdessä 300-wattisen vahvistinosaston kanssa riittävät täyttämään suuremmankin huoneen äänellä. Laitteen päällä oleva ohjauspaneeli on helppo käyttää ja Naimin oman Android-/iOS-applikaation kautta laitetta voi hallita älypuhelimella tai tabletilla.

Laitteen sydämenä on isoveli Mu-so:sta tuttu 32-bittinen signaaliprosessori. UPnP:n avulla Mu-so Qb 2nd kykenee toistamaan tietokoneelle tallennettuja, korkearesoluutioisia musiikkitiedostoja aina 24bit/192kHz:iin asti. AirPlay:n avulla onnistuu musiikin striimaus iTunesista. Laitteessa on myös bluetooth sekä mahdollisuus internet-radion kuunteluun. 3,5 millin plugin kautta laitteeseen voi kiinnittää minkä tahansa linjatasoisen analogilaitteen ja USB-portin ja optisen oton kautta digitaaliset laitteet. Mu-so Qb 2nd:ssa on myös Spotify- ja Tidal-tuet. Yöpöydällä laitetta käyttävät saattavat myös ilahtua herätyskellotoiminnosta.

Mu-so Qb 2ndtoimii myös monihuonesysteeminä ja Mu-so-laitteilla voi yhdistää jopa viisi huonetta toimimaan yhdessä. Mu-so Qb 2nd:ssä on loudness-säätö ja kaksi eri ekvalisointia huonesijoituksen mukaan.

Mu-so Qb on EISA 2016-2017 -voittaja ja arvostelumenestys kansainvälisessä hifilehdistössä. Lue myös kotimaisen Hifimaailma-lehden arvio numerosta 3/2016. Entistä parempi, uusittu Naim Muso Qb 2nd Generation julkistettiin 2019.

Laite on harjattua alumiinia, kaiuttimen suojakangas musta. Kangas on saatavana myös väreillä terracotta, olive ja peacock.

Naimin tuotteet valmistetaan yhtiön omalla tehtaalla Salisburyssä, Englannissa.

Tekniset tiedot:

Vahvistin 300w ( 4x50w + 1x100w)
Kaukosäädin sisältyy hintaan
Apple Airplay / Google Chromecast / Spotify Connect / Roon Ready
Optinen Toslink ja AUX-liitännät
Langallinen RJ45 + 2,4ghz ja 5ghz Wi-Fi
1x Bassoelementti, 2x Midrange elementti + 2x Diskanttielementti
Paino: 5,6 kg
Koko: 210x218x210 mm
Kolme värivaihtoehtoa (Terracotta, Olive, Peacock)

Valmistajan tuotesivu

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.