MCP-2 MKII

1519,00

Soundsmithin edullinen kuormitusimpedanssi säädöllä varustettu levysoitinvahvistin MC-äänirasioille

  

Soundsmithin levysoitinesivahvistimet valmistetaan USAssa. Ne on suunniteltu tuomaan esiin Soundsmith-äänirasioiden parhaat puolet edullisesti (Soundsmith käyttää omissa demoissaan), mutta sopivat käytettäväksi myös
muunmerkkisten äänirasioiden kanssa. Jokainen käsintehty esivahvistinpiiri on sijoitettu korkealaatuiseen alumiinikoteloon. Virtaa syöttää ulkoinen dc-virtalähde. Esivahvistimet ovat helppoja asentaa ja käyttää.

Riaa-taajuuskorjaus on kaikissa malleissa tehty erittäin tarkaksi. Malleja on kolme. MMP-3 ja MMP-4 on tarkoitettu mm-äänirasioille, mutta toimivat hyvin myös suuren ja keskisuuren antojännitteen mc/mi- äänirasioiden kanssa (yli 4,5 mV äänirasioille Soundsmith tarjoaa omaa versiota). MCP-2 on puolestaan tarkoitettu alhaisen antojännitteen mc/mi-äänirasioille. Sopivimman mallin valitseminen onnistuu tutustumalla valmistajan antamiin tietoihin.

MCP-2 MKII

Uusi MCP-2 MKII on edullinen, mutta erinomaisen laadukas tapa esivahvistaa (62 dB) pienen antotehon Soundsmith-äänirasioiden tai muiden valmistajien mc-äänirasioiden lähtösignaalia. Se on suunniteltu 10 – 5000 ohmin kuormaimpedanssille (220pF), ja on helposti säädettävissä vastaamaan kuuntelijan omia äänimieltymyksiä. Signaalia on vastassa on Soundsmithin suunnittelemat ja valmistamat korkealaatuiset step-up-muuntajat pienellä säröllä ja kohinatasolla (-93 dB). MCP-2 MKII on pärjännyt hyvin vertailiussa 3-4 kertaa kalliimpien phono-esivahvistimien kanssa.

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.