MMP-4 MKII

759,00

Soundsmithin edullinen MM/Mid-High-Output MC/MI äänirasioille suunniteltu levysoitinvahvistin

  

Soundsmithin levysoitinesivahvistimet valmistetaan USAssa. Ne on suunniteltu tuomaan esiin Soundsmith-äänirasioiden parhaat puolet edullisesti (Soundsmith käyttää omissa demoissaan), mutta sopivat käytettäväksi myös
muunmerkkisten äänirasioiden kanssa. Jokainen käsintehty esivahvistinpiiri on sijoitettu korkealaatuiseen alumiinikoteloon. Virtaa syöttää ulkoinen dc-virtalähde. Esivahvistimet ovat helppoja asentaa ja käyttää.

Riaa-taajuuskorjaus on kaikissa malleissa tehty erittäin tarkaksi. Malleja on kolme. MMP-3 ja MMP-4 on tarkoitettu mm-äänirasioille, mutta toimivat hyvin myös suuren ja keskisuuren antojännitteen mc/mi- äänirasioiden kanssa (yli 4,5 mV äänirasioille Soundsmith tarjoaa omaa versiota). MCP-2 on puolestaan tarkoitettu alhaisen antojännitteen mc/mi-äänirasioille. Sopivimman mallin valitseminen onnistuu tutustumalla valmistajan antamiin tietoihin.

MMP-4 MKII

MMP-4-mallin pohjalta päivitetty MMP-4 MKII on kustannustehokas tapa esivahvistaa mm- tai suuren antojännitteen mc/mi-äänirasioiden signaalia. MMP-4 MKII:sen tekniset ominaisuudet ja mittausarvot sekä äänenlaatu ovat samaa tasoa kalliimman MMP-3:sen kanssa. Laite on kilpailukykyinen 2000 – 4000 euron levysoitinesivahvistimien luokassa. Kuormaimpedanssi on 47 kOhm (100 pF) ja jännitevahvistusta 43 dB. Laadukkaista komponenteista koottu MMP-4 MKII tarjoaa alhaisen kohinatason (–92 dB)ja erittäin pienet säröt.

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.