MMP-3 MKII

1009,00

Soundsmithin paremmanlaatuinen MM/Mid-High-Output MC/MI äänirasioille suunniteltu levysoitinvahvistin

  

Soundsmithin levysoitinesivahvistimet valmistetaan USAssa. Ne on suunniteltu tuomaan esiin Soundsmith-äänirasioiden parhaat puolet edullisesti (Soundsmith käyttää omissa demoissaan), mutta sopivat käytettäväksi myös
muunmerkkisten äänirasioiden kanssa. Jokainen käsintehty esivahvistinpiiri on sijoitettu korkealaatuiseen alumiinikoteloon. Virtaa syöttää ulkoinen dc-virtalähde. Esivahvistimet ovat helppoja asentaa ja käyttää.

Riaa-taajuuskorjaus on kaikissa malleissa tehty erittäin tarkaksi. Malleja on kolme. MMP-3 ja MMP-4 on tarkoitettu mm-äänirasioille, mutta toimivat hyvin myös suuren ja keskisuuren antojännitteen mc/mi- äänirasioiden kanssa (yli 4,5 mV äänirasioille Soundsmith tarjoaa omaa versiota). MCP-2 on puolestaan tarkoitettu alhaisen antojännitteen mc/mi-äänirasioille. Sopivimman mallin valitseminen onnistuu tutustumalla valmistajan antamiin tietoihin.

MMP-3 MKII

MMP-4:sta vain hieman kalliimpi MMP-3 MKII on suunniteltu mm-äänirasioille, mutta sopii myös korkean antotehon mc/mi-äänirasioille. MMP-3 MKII on teknisesti kuin MMP-4 MKII, mutta sen komponentit ovat vielä laadukkaampia ja kohinattomampia (-93 dB). Siksi sen suorituskyky on vieläkin kilpailukykyisempi 3-4 kertaa kalliimpien levysoitinesivahvistimien kanssa. Kuormaimpedanssi on 47 kOhm (100 pF) ja jännitevahvistus 43 dB.

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.