Marantz SA-12

3500,00

Japanin markkinoille tehty lippulaiva-tason CD/SACD soitin MMM-bitstream teknologialla

  

Alunperin vain Japanin markkinoille suunniteltu 12 sarja osoittautui suureksi menestykseksi ja suosionsa takia siitä tehtiin maailman laajuinen. 12 sarjan levysoitin/dac toimii digitaalisena puoliskona PM-12:sta parina. Sen suunnittelussa lainattiin PM-12 tavoin lippulaiva malleista virtalähde suunnittelua sekä D/A muuntajapuolella Marantzin omaa MMM-teknologiaa.

SA-12 siis yhdistää lippulaiva luokkaisen CD ja SACD soittimen huippuluokan Bitstream pohjaiseen muuntimeen. Sisään SA-12 pystyy ottamaan 192kHz/24bit-tasoon saakka sekä DSD64-, DSD128-, ALAC-, AIFF- ja MP3- muodossa olevia tiedostoja sisältävät DVD-ROM-levyt. USB-B-portin kautta soitin lukee tietokoneelta jopa 384kHz/32bit-tiedostot, PCM- ja DXD-musiikkitiedostot sekä DSD64-, DSD128- ja DSD256-tiedostot. Tämä taso riittänee nopeasti kehittyvässä ja alati laajenevassa digitaalisten latausten maailmassa vuosiksi eteenpäin.

Äänenlaatu ei kuitenkaan muodostu pelkästään muuntimesta. SA-12:ssä huomio on kiinnitetty koko signaaliketjuun, virtalähteestä sekä Marantzin omasta SACD-M3-levykoneistosta aina linjataso vahvistukseen asti, jossa käytetään tietenkin Marantzin HDAM moduuleja operaatiovahvistimien tilalla. Helposti kohinaa tuottavan digitaalipuolen eristykseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Bittivirta ylisämplätään DSD:hen Marantzin omalla, MMM-tekniikalla ja viedään vasta tämän jälkeen DA-muuntimeen vältettääkseen häiriötä sekä mahdollistamaan musikaalisemman filtteröinti asteen, joka on myös Marantzin omaa tekniikkaa. Alumiininen kaksikerroskotelo suojaa elektroniikkaa ulkoisilta värähtelyiltä ja sähköisiltä häiriöiltä ja luo yhdessä yksinkertaisen ja funktionaalisen etupaneelin kanssa soittimen tyylikkään ilmeen.

Made in Japan.

Värit: kulta ja musta

Ottoliitännät: USB, USB-B, optical, coaxial
Antoliitännät: RCA, optical, coaxial, kuulokeliitäntä (6,35 mm)
Metadatan luku: SA-CD Text, ID3 Tag, WMA Meta Tag, AAC Meta data
Kuulokeliitäntä: On (6,35 mm)
Kaukosäädin: On (RC005PMSA)
Tehonkulutus: 47 W
Tehonkulutus stand by -tilassa: 0,3 W
Mitat (L/S/K): 557 x 536 x 243 mm
Paino: 19,6 kg
Takuu: 5 vuotta

Valmistajan tuotesivut

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.