Marantz SA-10

8000,00

Marantzin CD-/SACD-soittimien lippulaivamalli kattavilla DA-muuntimella ja DSD-valmiudella.

  

Ken Ishiwata on suunnitellut laitteita Marantzilla jo lähes 40 vuotta ja hänestä on tänä aikana tullut merkin pääsuunnittelija, ’brand ambassador’ ja kasvot audioteollisuudessa. Ishiwata on suunnitellut useita legendaarisia Marantz-tuotteita ja hän vastaa myös Marantzin uudesta lippulaivamallistosta, 10-sarjasta.

SA-10 yhdistää korkealuokkaisen CD-/SACD-soittimen korkearesoluutioisia audiotiedostoja lukevaan DA-muuntimeen, mikä tekee soittimesta todella monipuolisen paketin yksissä kuorissa. CD- ja SACD-levyjen lisäksi SA-10:n lukukoneisto ymmärtää myös DVD-ROM-levyjä FLAC-tiedostoina 192kHz/24bit-tasoon saakka sekä DSD64-, DSD128-, ALAC-, AIFF- ja MP3- muodossa olevia tiedostoja sisältävät DVD-ROM-levyt. USB-B-portin kautta soitin lukee tietokoneelta jopa 384kHz/32bit-tiedostot, PCM- ja DXD-musiikkitiedostot sekä DSD64-, DSD128- ja DSD256-tiedostot. Tämä taso riittänee nopeasti kehittyvässä ja alati laajenevassa digitaalisten latausten maailmassa vuosiksi eteenpäin. Laitteeseen on myös helppo kytkeä liikkuva musiikkisoitin kuten älypuhelin tai iPod.

Äänenlaatu ei muodostu kuitenkaan pelkästään tiedostomuodoista, biteistä ja hertseistä. SA-10:ssä huomio on kiinnitetty koko signaaliketjuun alkaen Marantzin omasta SACD-M3-levykoneistosta. Helposti kohinaa tuottavan digitaalipuolen eristykseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Bittivirta ylisämplätään DSD:ksi Marantzin omalla, kuuntelutesteissä ylivertaiseksi havaitulla MMM-tekniikalla ja viedään vasta tämän jälkeen DA-muuntimeen, joka on myös Marantzin omaa tekniikkaa. Alumiininen kaksikerroskotelo suojaa elektroniikkaa ulkoisilta värähtelyiltä ja sähköisiltä häiriöiltä ja luo yhdessä yksinkertaisen ja funktionaalisen etupaneelin kanssa soittimen tyylikkään ilmeen.

Made in Japan.

Värit: kulta ja musta

Ottoliitännät: USB, USB-B, optical, coaxial
Antoliitännät: XLR, RCA, optical, coaxial, kuulokeliitäntä (6,35 mm)
Metadatan luku: SA-CD Text, ID3 Tag, WMA Meta Tag, AAC Meta data
Kuulokeliitäntä: On (6,35 mm)
Kaukosäädin: On (RC004PMSA)
Tehonkulutus: 50 W
Tehonkulutus stand by -tilassa: 0,3 W
Mitat (L/K/S): 440 x 127 x 419 mm
Paino: 18,4 kg
Takuu: 5 vuotta

Valmistajan tuotesivut

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.