Marantz PM-12

3500,00

Päivitetty version alunperin vain Japaniin mallista linjasta.

  

Alunperin vain Japanin markkinoille suunniteltu 12 sarja osoittautui suureksi menestykseksi ja suosionsa takia siitä tehtiin maailman laajuinen. 12 sarjan vahvistin lainaa paljon pm-10 lippulaivasta, tekemättä kompromisseja siellä, missä sillä on väliä. Pääpainoina pysyivät virtalähde varsinkin etuasteelle sekä vahvistin piiri.

PM-12 tarjoaa 100 Wattia (8Ω) puhdasta tehoa säröttömänä PM-10:stä tutun vahvistin konfiguraation avulla. Vahvistin on toteutettu kaksijakoisesti jaetulla virtalähteellä joista molemmat on toteutettu maksimaalisen hyvillä komponenteilla. Ollakseen vain puolet lippulaivat tehosta, vääntöä silti riittää. Koska vahvistin suunnittelu on osittain lainattu isoveljeltään, tehoa ja stabiliteettia riittää vaikeimpiinkin kuormiin torvista paneeleihin. Etupaneelissa on myös kuulokeliitäntä. Esivahvistinosassa käytetään Marantzin omaa suunnittelua olevia HDAM-moduuleita, jotka ovat suorituskyvyltään ylivoimaisia tavallisiin puolijohdekomponentteihin verrattuna.

Vahvistimessa on erittäin monipuoliset liitännät ja se sisältää korkeatasoisen levysoitinesivahvistimen sekä MM- että MC-äänirasioille – Marantz ei ole ikinä hylännyt vinyylilevyjen ystäviä.  Sekä sisältä, että ulkoa kaunis PM-12 luo metallisella ja funktionaalisella suunnittelullaan tyylikkään ilmeen paritettuna SA-12:n kanssa.

Esivahvistimen voi myös ohittaa ja käyttää laitetta vain päätevahvistimena.

Made in Japan.

Värit: kulta ja musta

Tekniset tiedot:

Integroitu stereovahvistin
Ottoliitännät:  6 x  RCA, joista 1x phono ja 1x pre bypass
Antoliitännät: Marantzin omaa suunnittelua olevat kaiutinliittimet, 2 paria tallennin (RCA)
Levysoitinliitäntä: MM/MC
Kuulokeliitäntä: On (6,35 mm)
Kaukosäädin: On (RC005PMSA)
Teho (8/4 Ohm): 100/200 W
Särö (THD): 0,005 %
Häiriöetäisyys: 111 dB
Tehonkulutus: 270 W
Tehonkulutus stand by -tilassa: 0,3 W
Mitat (L/K/S): 440 x 168 x 453 mm
Paino: 15,3 kg
Takuu: 5 vuotta

Valmistajan tuotesivut

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.