Naim Audio Statement NAP S1

89999,00

Absoluuttinen referenssi päätevahvistimissa

Tämä tuote ei ole nettimyynnissä

Statement-vahvistimet, esivahvistin NAC S1 ja monopäätevahvistin NAP S1, ovat syntyneet Naimin lähes 50-vuotisesta kokemuksesta vahvistinsuunnittelussa ja Statement-vahvistimien 10 vuoden kehitystyön aikana syntyi lukuisa määrä myös aivan uusia teknisiä innovaatioita, kun Naimin insinööreille annettiin täysin vapaat kädet suunnittelutyöhön. Lopputuloksena on markkinoiden johtavat vahvistimet hintaluokkaan katsomatta.

Ja jo nyt Statement-vahvistimet ovat vaikuttaneet Naimin vahvistinmallistoon vähintään yhtä paljon kuin yhtiön aiempi vahvistinhistoria Statement-vahvistimiin. Useiden Statement-innovaatioiden, kuten uusien NA009-transistorien sekä DR-tekniikan (discrete regulator) käyttö myös alemmissa vahvistinmallisarjoissa hyödyttää Naimin ostajakuntaa laajemmaltikin.

Perinteisiin vahvistimiin verrattuna näkyvin ero Statementeissa on vahvistimien muoto. Pystysuuntainen muotoilu minimoi sähkömagneettiset ja mekaaniset häiriöt ja helpottaa vahvistimien lämpenemisen kontrolloimista. Jokainen yksityiskohta laitteiden muotoilussa on vienyt suunnittelun ja toleranssit uudelle tasolle ja Statement-vahvistimissa käsityön osuus onkin erityisen suuri.

Laitteiden virtalähteet on sijoitettu vahvistimessa pohjalle ja komponenttien eristykseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Mammuttimaisin muuntajin varustellut monopäätteet tuottavat 746 wattia 8 ohmiin.

Sivutuloksena on syntynyt monoliittien upea ulkonäkö eikä Statement-vahvistimia tarvitse piilotella design-kodissakaan. Statement on nimensä mukaisesti kannanotto sekä Naimin että vahvistimien ostajan osalta. Kannanotto äärimmäisen laadun, musikaalisuuden ja insinööritaidon puolesta.

NAP S1

Teho (8/4 Ohm): 746/1450 W
Hetkellinen antoteho (1 Ohm): 9 kW
Ottoliitännät: XLR
Kaiutinliitännät: Haarukka- ja banaaniliittimet
Mitat (L/K/S): 256x940x383 mm (kpl)
Paino: 101 kg (kpl)

Valmistajan tuotesivu

Hinta per monovahvistin.

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.