Marantz PM7000n

999,00

60-wattinen integroitu vahvistin DA-muuntimella ja MM-levysoitinliitännällä.

  

PM700n:ssä yhdistyy korkeatasoinen 60-wattinen (8 Ohm) integroitu vahvistin suorituskykyiseen DA-muuntimeen. Vahvistimessa on hyvä MM-tasoinen levysoitinliitäntä ja kaksi linjatasoista ottoliitäntää, sekä rec out -lähtö. Virtalähteessä on rengassydänmuuntaja ja vahvistuksesta huolehtivat Marantzin omaa tuotantoa olevat laadukkaat HDAM-vahvistinmoduulit – mikropiirejä ei kannen alta löydy! Sävynsäätimet ja balanssisäädin helpottavat vahvistimen, kaiuttimien ja huoneen yhteispelin viilaamisessa ja jämerästä etulevystä löytyy myös tasokas kuulokevahvistin.

Digipuolen kolme ottoa (koaksiaalinen, 2 x optinen) vastaanottavat signaalia 192kHz/24bit -tasolla niin suoraan lähteestä, kuin ethernetin tai suoratoistopalveluiden kautta, joka on arkipäivää nyky laitteistomaailmassa. DA-puoli on eristetty metallikuorella huolellisesti muusta elektroniikasta. PM7000n on erinomainen vahvistin niille, jotka nauttiva yhä vinyylin kauneudesta modernissa digitalisoituneessa maailmassa.

Vahvistin sisältää suoratoiston lisäksi nyky Marantzin perus ominaisuuspaketin, eli HEOS tuen, virtuaaliassistantin kautta kontrolloimisen, kuten myös suoraan applikaation kautta ohjaamisen. Subbarien ystäville olevan pre-ulostulon crossover taajuutta voi säätää asetuksista 40-120Hz:n välillä 20hz  askelein.

Värit: Musta, hopea/kulta

Teho (8/4 Ohmia): 60/80 W
Digitaaliset ottoliitännät: koaksiaalinen, 2 x optinen
Analogiliitännät (RCA): Levysoitinotto (MM), kaksi linjaottoa, rec out
Levysoitinotto: 2,0 mV, 47 kOhm
Levysoitinliitännän häiriöetäisyys: 87 dB
Kaukosäädin: On
Häiriöetäisyys: 115 dB
Särö (THD): 0,02 %
Tehonkulutus: 220 W
Tehonkulutus (standby): 0,4 W
Mitat (L/K/S): 440 x 125 x 379 mm
Paino: 10,8 kg

Valmistajan tuotesivu

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.