Marantz AV8805A

4500,00

13.2 Kanavainen lippulaivatason AV-esivahvistin, prosessori.

  

Mitä tästä vahvistimesta et löydä, sitä et tarvitse. AV88005 on 13.2-kanavainen AV-esivahvistin/-prosessori. Siinä on lähes kaikki viimeisimmät digitaaliteknologian asiaan kuuluvat aikaansaannokset sekä levysoitinliitäntä ja FM-/AM-viritin niille, jotka eivät vielä kokonaan ole kadottaneet viehätystään analogiseen äänentoistoon.

Laitteessa on Wi-Fi, AirPlay, Ethernet ja Bluetooth sisäänrakennettuina. Dolby Atmos, IMAX enhanced sekä Auro 3D -päivitykseen varmistavat, että AV8805 ei vanhene edes nopeasti kehittyvässä kotiteatterimaailmassa pitkään aikaan. AK4490 pohjaiset D/A muuntimet, joita on yksi jokaiselle kanavalle ymmärtävät lähes kaikkia äänitiedostomuotoja mukaan lukien DSD2.8 ja vastaanottaa signaalia 192kHz/32bit-tasoon saakka. Laitteessa on myös suoratoisto palvelu tuki, joka kattaa Tidalin, Spotify-Connectin ja muutaman muuta peruspalvelua. Laitteessa on Roon yhteensopivuus internet-radion lisäksi sekä Marantzin HEOS monihuone tuki, josta voi hyötyä HDMI ulostulojen kanssa. Esivahvistinosassa käytetään Marantzin omia, äänenlaadultaan erinomaisia HDAM-moduuleita ja päätevahvistimelle on käytössä XLR-liittimet jokaiselle ulostulolle (mukaanlukee Subbarit). Myös yksi XLR-otto löytyy. Virtalähteessä on huomattava rengassydänmuuntaja.

Audysseyn huonekorjaimella on helppo ja nopea säätää ääni tilan mukaan ja laitteessa on käytössä myös Audysseylta LFC-tekniikka basson säätöön ja DSX-tekniikka äänen dynamiikan ja äänikuvan laajentamiseen. Kahdeksan HDMI-tuloliitintä riittänevät kaiken viihde-elektroniikan kytkemiseen lähes kaikissa tapauksessa. Yksi liittimistä on kätevästi vahvistimen etulevyssä samoin kuin USB-liitin, kuulokeliitin sekä huonekorjausmikrofoni liitin.)

Videopuolella on täysi HDCP 2.2 -tuki, ja 1080p-sisältö sekä normaaliresoluutioinen HD- ja SD-kuva konvertoidaan 4K 50/60Hz -tasolle. 4:4:4 Pure Color ja ISFccc-kuvankalibrointisäätö tekevät kuvasta optimaalisen kaikissa tapauksissa. AV88005:ssa on kolme HDMI-antoliitäntää, jolloin sitä voi käyttää jopa eri huoneissa olevien näyttöjen ohjaamiseen.

AV8805 on monipuolisuudestaan huolimatta helppo käyttää. Laitteessa on selkeät näytöt ja käytön helppoutta lisää entisestään Marantzin oma iOS-/Android-applikaatio, jolloin laitetta voi ohjata suoraan älypuhelimella tai tabletilla. Jos amazon echo löytyy, myös ääniohjaus toimii.0

Väri: Musta

Monikanava surround: DTS HD Master, DTS 5.1, DTS ES, DTS 96/24, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, Dolby Surround, Dolby Atmos, Audyssey DSX, MDAX2, IMAX enhanced
Tuettavat äänitiedostomuodot: WAV, FLAC (192/24); ALAC (96/24); DSD2.8, AAC, WMA, FLAC
Videosisäänmenot: 8 x HDMI
Audiosisäänmenot: 6 x RCA, 1 x XLR, 2 x USB
Kaukosäädin: On
Tehonkulutus: 90 W
Tehonkulutus (standby): 0,2 W
Mitat (L/K/S): 440 x 185 x 389 mm
Paino: 30.2 kg

Valmistajan tuotesivu

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.