Hifiman Ananda NANO

699,00

Ananda NANO harppaa jälleen valovuosia edeltäjästään, Susvarasta tunnetulla kalvoratkaisun avulla

  

Kymmenen vuotta sitten perustettu Hifiman on noussut nopeasti kuulokevalmistajien kärkeen ja monen kuulokeharrastajan suosikiksi tunnustetusti hyvä-äänisillä ja teknisesti edistyksellisillä magnetostaattisilla kuulokkeillaan. 2007 ilmestyivät Hifimanin ensimmäiset RE-sarjan nappikuulokkeet ja HE-5-planaarikuulokkeet, joita pari vuotta myöhemmmin seurasi kuuluisa HE-801-soitin. Varsinainen voittokulku alkoi 2013 Hifimanin julkaistua RE-400- ja RE600-magnetostaattikuulokkeet sekä HM-901-soittimen. Loppu on historiaa.

Hifiman Ananda NANO

Hifimanin HE-sarjan pikkuveljenä tunnettu Ananda NANO harppaa jälleen valovuosia edeltäjästään, Susvarasta tunnetulla kalvoratkaisun avulla. Uusi nanometriluokan kalvo auttaa äänikuvaa avautuu hiukan eri tavalla, painottaen enemmän intiimiä ja energisempää toistoa, kerrostuskyky ja dynamiikka parantuivat kuitenkin huimasti. Jo viime versiosta tunnetun Stealth Magnet teknologian ansiosta NANO:n erottelukyky on vain kivenheiton päässä isoveljistään ja varsinkin vanhempiin Ananda malleihin verrattuna toistokyky, sekä nopeudessa, että toiston puhtaudessa on aivan omaa luokkaansa.

Äänentoiston lisäksi ulkonäkö päivittyy uuteen Sundara Silveristä ja Susvarasta tuttuun hopeiseen, joka sekoittaa pakkaa historiallisesti melko tummasävyisessä Hifimanin budjetti- ja keskipäämallien joukossa.

Tekniset tiedot:

Kaiutinelementti: takaa avoin magnetostaattinen tasoelementti
Taajuusvaste: 5Hz-55kHz
Impedanssi: 14Ω
Herkkyys: 94dB
Kuulokkeen paino: 419g
Mukana: Kantolaukku, 3.5 mm – 2x 3.5mm johto ja 6.35mm adapteri

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): c944f672738b-2-2 , , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.